Cum să iei sala din prima?

Dă şi tu share articolului

Cum să promovezi examenul teoretic din prima?

Sunt convins că sunt mulți oameni care s-au înscris la școala de șoferi în speranța să obțina permisul de conducere.
Permisul de conducere a devenit o necesitate în ziua de astăzi, și prin urmare obținerea acestuia este mai mult decât necesară.

Dupa parcurgerea celor 15 ședinte obligatorii, veți susține mai întâi examenul teoretic.
Examenul teoretic se dă la DRPCIV (Direcția Rergim Permise Conduicere Înmatriculări Vehicule).
Examenul teoretic (sala) constă în rezolvarea unui chestionar pe calculator într-un interval de timp 30 de min.

Să revenim la întrebarea inițială cum să iei sala din prima?

Pentru a promova examenul teoretic este bine să vă faceți un anumit program de învățare.
Trebuie să aveți în vedere următoarele.

  • Trebuie să treceți la orele de legislație din cadrul unei școli de șoferi, iar mai apoi să faceți o recapitulare a semnificației indicatoarelor.
  • Este indicat să treceți prin legislația rutieră. Merită să fie citită odată înainte de a începe chestionarele.
  • Trebuie să parcurgeți întrebările iar mai apoi să învățați de pe internet chestionarele. Există site-uri foarte bune unde putețio face chestionare. Chestionarele pentru categoria B sunt în număr de 45 cu 26 de întrebări per chestionar. Dacă faceți 22 de răspunsuri corecte veți promova examenul teoretic.
  • Dacă veți face câte 4,5 chestionare pe zi aveți cele mai mari șanse să luați examenul teoretic. Aici aveți site-ul oficial al MAI https://www.drpciv.ro/dlexam unde puteți să vă testați cunoștintele.
    Am văzut și eu că mulți vor să îl ia din prima. Nu există un sfat unanim pentru toți, li nimeni nu poate garanta că veți lua din prima, însă pentru a avea cele mai mari șanse de reușită este bine să parcurgeți toate cele spuse mai sus.
    La examen nu trebuie să aveți emoții. după cum ați văzut aveți dreptul să răspundeți mai târziu la întrebare dacă nu sunteți siguri. Ideea este să fiți calmi să nu intrați în panică dacă vi se pare o întrebare grea și să o citiți de 2 ori. Este timp berechet. Cu logica rezolvați multe. Cele 30 de minute sunt arhisuficiente pentru a răspunde la toate cele 26 de întrebări. Știu că acel timp este pus pentru a exercita asupra candidaților o presiune psihologică însă nu e cazul să vă impacientați.

În speranța că acest articol va ajutat dați un share și un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment