Cum sa iei permisul de conducere din prima?

Dă şi tu share articolului

În acest articol vom vedea împreună cum să iei permisul de conducere cât mai ușor?

Permisul de conducere a devenit un document foarte important în ziua de astăzi, fiind chair indispensabil. din ce în ce mai mulți elevi doresc să urmeze cursurile unei școli de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere. Cu toate astea mulți cursanți cad în depresie atunci când se aproprie examenul teoretic și proba practica.

examen auto, permis de conducere, scoala de soferi,

Ei bine, cumva este normal să se întâmple asta dat fiin faptul că sunt poate cele mai importante examenele din viață, sau cel puțin așa este considerat examenul auto.

Dar să revenim la întrebarea din titlul acestui articol. Cum să iei permisul de conducere din prima?

E drept că nimeni nu poate garanta dacă iei permisul de conducere din prima asta fiind o chestiune ce ține și de noroc.

Așadar dacă vrei să iei permisul cât mai ușor citește acest articol și spune-mi părerea ta în comentarii.

Sfaturi pentru a lua permisul de conducere din prima

Pentru a fi sigur că veți promova atât examenul teoretic cât și practic (traseul) trebuie să vă doriți permisul de conducere. Nu trebuie să fie o chestie forțată și de fapt altcineva din jurul vostru să îl vrea.

permis de conducere, cum sa iei permisul usor, scoala de soferi, cum sa iei permisul de conduncere din prima,

În primul rând dorință maximă pentru asta și o să vedeți că o să-l obțineți.

  1. Sfatul meu este să învățați inainte acasă de a vă înscrie la o școală de șoferi. Există site-uri foarte b une uned puteți învăța lejer legislația rutieră. Pe Scoalarutieră.ro regăsiți cursul de legislțaie rutieră explciat audio/video, precum și o mulțime de întrebări cu explicații video. De asemenea aveți explicații și text. Dacă răspundeți greșit la întrebări vedeți unde și de ce ațti greșit. A veni deja bine pregătit la cursurile de legislație rutieră vă va da un confort psihic foarte bun.
  2. Cei care aveți în familie mașină, puteți merge într-un poligon pentru a exersa manevrele. Astfel când vă veți apuca de școala de șoferi și veți începe orele de condus veți știi să manevrați mașina, să efectuați viraje și manevrele precum garări, parcări, mers cu spatele, plcare în rampă, întoarcere întrei mișcări. Asta va constitui un avantaj.
  3. Mergeți la toate orele de legislație rutieră. Fi-ți ochi și urechi la ceea ce explică profesorul de legislație iar dacă vi se pare ceva neclar nu ezitați puneți multe întrebări. Rezolvați cele 45 de chestionare auto. Ar fi indicat să obțineți cel putin 23, 24 de puncte din 26 per chestionar pentru a fi sigur că luați sala din prima. Asta este ușor dacă vă veți concentra pe întrebări și veți citi cu atenție atât întrebarea cât și răspunsurile. În cele 30 de minute alocate testării aveți timp suficient pentru a răspunde la cele 30 de întrebări dintr-un chestionar la examen.
  4. Înainte de a începe orele de condus ar fi bine să întrebați la secretariat (dacă faceți cursurile prin intermediul școlii de șoferi) de un instructor cu un grad de promovabilitate ridicat pentru categoria B. La orele de instruire practică conduceți doar în zona de examen unde veți susține examenl practic (traseul). Astfel veți fi familiarizați cu bulevardele/străzile, zona respectivă iar la examen vă va fi ușor. Marea majoritate a instructorilor auto o să vă ducă ei de la sine în zonele de examinare și acolo veți conduce.
  5. Dacă nu vă simțiți pregătiți, ar fi bine să recurgeți la achiziționarea unor ședințe suplimentare. Acestea nu sunt gratuite. Prețul variază în funcție de zonă între 100 și 150 de LEI. Vă vor fi utile pentru a vă forma deprinderile necesare conducerii unui autovehicul.
  6. Fi-ți încrezători în forțele voastre. Polițistul nu este dușmanul vostru. El este acolo pentru a vedea dacă voi v-ați însușit toate deprinderile necesare conducerii unui vehicul pe drumurile publice. El este în măsură în funcție de cum conduceți să vă admită sau respingă.

Dacă veți urma aceste sfaturi veți avea o reușită și veți promova examenul auto fiind un proaspăt posesor de permis de conucere. Aceste sfaturi nu reprezintă o garanție pentru că nimeni nu o poate oferi, dar dacă vă doriți cu adevărat și respectați tot ceea ce este scris în acest articol o să vedeți că șansele de reușită sunt maxime.

Voi ce părere aveți? Cum ați procedat când ați dat de permis?

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “Cum sa iei permisul de conducere din prima?”

  1. Am salvat acest articol, cu siguranta voi avea nevoie de el cat de curand. NU cred ca e loc de noroc aici. Trebuie sa inveti bine toata teoria si sa ai flerul acela de a sofa .
    Multi cred ca teoria nu e necesara si incearca sa fenteze si mai si injumatatesc orele “de oras” . La fel ca orice alt lucru in viata, sofatul se invata…

Leave a Comment