Cum activezi pentru Facebook Messenger modul Dark Mode

Dă şi tu share articolului

de scurt timp a apărut o funcție interesantă în Facebook Messenger din care tu poți să îți activezi modul negru sau Dark mode Dacă dorești să nu mai fii deranjat așa de mult de lumina alba.

Modul întunecat sau Dark Mode este cea mai populară setare grafica de pe smartphone dar și de pe alte deviceuri.

Google a implementat modul întunecat cu noul Android Pie în anumite aplicații cum ar fi cea de mesagerie sau YouTube. Microsoft la rândul său l-a adus pe Windows și Apple și Mac Os. Şi acum timpul unui alt gigant care să îți aducă Dark Mode pe messenger si pe smartphoneurile ce rulează sistem de operare Android.

Pentru a activa modul întunecat Dark mode trebuie să urmezi câțiva pași Cum ar fi să intri în setări și să selectezi Dark mode. În cazul Facebook Messenger trebuie să-i trimiți cuiva un emoji cu o lună, dar nu orice lună, ci una emojiul cu semilună și atunci se va activa automat modul Dark mode.

Iar după ce ai trimis această semilună mai multe luni pe ecran și îți va apărea un Popa care te anunță că ai deblocat modul întunecat păsărică intri în setări și îl pot acolo. totodată un se vedea un mesaj „work in progress” după ce activa dark mode şii asta înseamnă că întâmpină probleme și că vei mai putea intampina probleme.

Modul Dark Mode mi se foarte interesantă pentru telefoanele care dispună de ecran AMOLED. având un ecran negru economisire baterie pixelii nu se vor lumina așa cum pe alte tipuri de ecrane cum ar fi cele IPS. Până la urmă foarte mulți dintre noi dacă nu chiar toți dorim să avem baterie mai multă.

Dar este și o chestiune de gust pentru că aplicațiile arată mult mai bine atunci când au acest ecran negru.

Google lucrează la implementarea unui pentru browser Buzău Google Chrome și asta mi se pare foarte interesant că acest browser este folosit de majoritatea oamenilor și va veni în sprijinul lor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment