Cum activezi modul întunecat în Microsoft Office, dacă ai probleme cu vederea

Dă şi tu share articolului

În cazul în care nu știați, puteți utiliza modul întunecat în Microsoft Office pentru a face mai confortabilă utilizarea acestuia.

Aplicațiile Office vor fi afectate de modul întunecat la nivel de sistem pe Windows 10, Windows 11 și Mac, dar pe Windows, puteți selecta, de asemenea, o temă întunecată diferită pentru aplicațiile Office, cum ar fi Microsoft Word, Excel, Outlook și PowerPoint.

Modul întunecat al Office, potrivit Microsoft, este accesibil doar pe mașinile cu Windows 10 și Windows 11 dacă aveți un abonament la Microsoft 365 (cunoscut anterior sub numele de Office 365).

Cum să schimbi tema pentru Microsoft Office

Într-o aplicație Office, cum ar fi Word, Excel, Outlook sau PowerPoint, faceți clic pe meniul “File” din colțul din stânga sus pentru a schimba tema.

Apoi, selectați “Account” (Cont) din bara laterală.
Deschideți meniul derulant “Temă Office” din partea dreaptă, apoi alegeți tema dorită.

Microsoft Office ar trebui să aibă acum ca temă implicită “Use system settings” (Utilizați setările de sistem).
Acest lucru indică faptul că Office va angaja o temă întunecată doar dacă computerul dumneavoastră cu Windows 10 sau Windows 11 este configurat în acest sens.

Alegeți “Black” pentru cel mai întunecat stil Office pentru a activa modul întunecat.

În plus, din această pagină, puteți alege un nou “fundal de birou”.
De exemplu, alegeți “No background” (Fără fundal) din căsuța “Office background” (Fundal Office) dacă preferați să nu vedeți un model în spatele barei Office.

Toate aplicațiile Microsoft Office de pe calculatorul dumneavoastră, precum și aplicațiile Office de pe alte PC-uri cu Windows, dacă vă conectați la acestea cu același cont Microsoft, sunt afectate de aceste setări de temă și fundal.

Există încă o altă abordare.
În fila Fișier – Opțiuni, faceți clic pe.
Asigurați-vă că este aleasă categoria “General”, apoi căutați secțiunea intitulată “Personalizați copia dvs. de Microsoft Office”.
Apoi, atingeți caseta “Temă Office” și selectați tema preferată.

Trebuie doar să spuneți “ok” după aceea; cam asta e tot.
Iată așadar o soluție excelentă dacă aveți probleme de vedere, dar scrieți mult.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment