Compania Samsung va lansa un nou model de air condiționat wind-free ce va revoluționa segmentul aparatelor de aer condiționat

Dă şi tu share articolului

 Compania Samsung va lansa un nou model de air condiționat wind-free ce va revoluționa segmentul aparatelor de aer condiționat

Și de această dată compania Samsung ne surprinde lansând un nou model de aer condționat numit Wind-FreeTM, AR9500M. Cu siguranță această lansare nu numai că le va consolida poziția pe care o au de producători și de aparate de aer condiționat. Știm cu toții în orice domeniu există o concurență acerbă între marii producători, așa se întâmplă și cu Samsung, Fujitsu, LG încercând să ofere funcții noi pentru o experiență cât mai plăcută.

 Vom vedea în cele ce urmează lucrurile care stau la baza acestui sistem inovator pentru Wind-Free.

Intrând în puțin în detalii, putem specifica faptul că Wind-Free Cooling reprezintă o tehnologie dezvolteată de către Samsung, iar prin această tehnologie Samsung își propune să aducă un lucru nou, inedit – temepratura consteantă în cameră oferindu-ți un somn odihnitor. paratele Wind-Free sunt ideale atât pentru utilizatorii casnici cât și pentru companii, acestea răspund nevilor acestora eliminând disconfortul generat de curenții de aer rece.

Referitor la disconfortul din camerele noastreă, Samsung își propune să elimine disconfortul prin dispersia ușoară a aerului rece, și conform producătorului acest lucru se realizează printr-o grilă cu 21000 de orificii minuscule. Aceste orificii au menirea să disperseze aerul lent cu viteze foarte foarte mici.

De asemenea aparatul de aer condiționat dispuen și de Inverter, așadar vei plăti facturi la electricitate mult mai mici. Însă, pentru toți ceilalți Samsung prin sistemul inverter, nu aduce o funcție total nouă, acesta existând de câțiva ani pe piață, dar alte funcții complet noi trebuie apreciate și bine primite.
Vorbind puțin și despre funcțiile acestui aparat AR9500M. Aparatul este capabil să scadă temperatura foarte rapid în modul de răcire rapidă. Fast Cooling Mode este binevenit pentru cei care doresc o răcire accentuată mai ales în zilele caniculare sau a căror case sunt foarte călduroase.

Paradoxul acestei funcții o reprezintă scăderea consumului la energie până la 72%. Dar cum e posibil acest lucru? Ei bine, ambele performanțe au la bază stehnologia POWERboost și sistemul Inverter 8-Pole (Inverter fiind capabile să scadă consumul la electricitate extrem de mult. Prin urmare acestui aparat de aer condițioant îi trebuie mai puțină energie electrică pentru a putea fi folosit optim. Tehnologia Powerboost are un mare avantaj precum scurtarea timpului unui compresor să ajungă la turație maximă. Timp puțin = energie mai mică.

Samsung a proiectat acest aparat de aer condițioant folosit o arhitectură triunghiulară. Această arhitectură are o grilă de aspirație a aerului ceva mai mare permițând un debit mai mare de aer, iar lățimea și unghiul de evacuare, lamele și ventilatorul sunt cu până la 22% mai mari față de modele anterioare asigurând o răcire eficientă și rapidă.

Să aducem în discuție și conectivitatea.
AR9500M, poate fi controlat și cu un Smartphone ede absolut oriunde. Poți setae temperatura, ajusta setările, poți primi actualizări în timp real indiferent unde te aflii. Acest lucru îi conferă un mare avantaj. Acest lucru se realizează cu aplicațai Smart Home produsă de Samsung.
Cu siguranță acest aparat de Aer condiționat AR9500M dezvoltat de Samsung va fi foarte apreciat pe de către clienți chiar dacă acesta va fi disponibil la prețuri mari în magazine. Până se va echilibra piața prețurile vor fi riicate.
Samsung estmiează că Europa va deveni cea mai mare a doua piață de aparate de aer condițioant din lume. Veniturile companiei vor crește substanțial, iar prognoza până în anul de referință 2020 va fi cde până la 4.2 miliarde de dolari
Reprezentanții Samsung afirmau faptul că sunt extrem de mândrii că vor lansa acest aparat nou de aer condițioant Wind-Free pe piața europeană. Și după spusele lui Wim Vangeenberghe, președintele SEACE Samsung acesta spunea odată cu lansarea acestor revoluționare aparate de aer condiționat pentru Samsung reprezintă un pas extdem de important, Samsung dorind să aspire la titlul de cel mai încredere producător de aparate de aer condiționat din lume.
Eu personal îi prevăd un succes de plin și nu numai în Europa ci oriunde în lume, dar și concurența va fi pe măsură. Fujitssu, LG vor fi capabile să producă și ele aparate de aer condționat sofisticate ajungând la inima clienților.
Dacă v-a plăcut articolul nu ezita să dai un like și un share. Ai butoanele mai jos de distribuire.
Voi ce credeți? V-ați cumpăra un asemenea aparat de aer condiționat sau preferați pe cele clasice sau low cost?

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

15 Thoughts to “Compania Samsung va lansa un nou model de air condiționat wind-free ce va revoluționa segmentul aparatelor de aer condiționat”

 1. Wow…suna foarte bine…cine nu isi doreste un aparat de aer conditionat care sa nu consume prea mult ;;)…sa fie controlat de pe telefon si sa aibe atatea alte caracteristici bune….clar pretul o sa fie maricel…dar cred ca merita…:D

 2. Eu și aerul condiționat nu ne înțelegem pentru că răcesc de la el, indiferent de cum e orientat. Ar fi interesant să se găsească o soluție pentru a evita răcelile cauze de AC și apoi să îl îmbunătățești cu aplicații mobile.

 3. Foarte tare. Sunt un simpatizant al brandului Samsung si se pare ca voi fi in continuare. Domnii de la Samsung au idei revolutionare: consum mic in cazul aparatelor climatice, conectivitate extrem de avantajoasă, conditii de temperatura mai mult decat favorabile. Foarte interesant.

 4. Sun fan Samsung. Am trei televizoare in casa de la ei, am avut aparat foto, plus telefoane. La birou avem AC-uri de la Samsung si stiu cat de bine se descurca, plus ca sunt si foarte silentioase!

 5. Imi plac produsele Samsung. Probabil o sa am si eu nevoie de un aparat de art conditionat.

 6. Un aparat de aer conditionat care sa consume putin si care sa poate fi controlat din telefon nu suna rau deloc! 😀
  Sunt curioasa si de pret.

 7. samsung are produse bune, dar dezavantajul principal ar fi pretul, care e ceva mai mare decat al altor produse. eu am ac in casa, dar e un no name. sa vedem la vara cat face fata

 8. Da, clar mi-as dori. Am si un copil mic si cu siguranta ar fi extraordinar sa pot raci camera fara curentii de aer rece. Sunt curioasa de pret insa. Tot ce e spectaculos este si foarte scump

 9. Aerul conditionat nu este pentru baba de mine. Am mereu dureri de cap cand sunt in preaja lui.

  1. Bună asta. M-ai făcut să râd cu ,,baba" =))

 10. Samsung e o companie buna, dar aerul conditionat nu se afla pe lista mea de dorinte, sunt sensibila la aerul rece.

 11. Interesant, inca nu ne-am aventuriat sa ne punem AC, suntem mai reticenti.

 12. Anul trecut am achizitionat si noi un aer conditionat, e cea mai buna investitie ever.

 13. Eu as avea nevoie vara de aer conditionat, m-ar ajuta sa trec lunile de cosmar!

 14. chiar sunt in cautare.. mersi pentru recomandare

Leave a Comment