Chrome are o nouă funcție importantă de la Adobe: cum îți face browserul viața mai ușoară

Dă şi tu share articolului

Fișierele PDF nu mă deranjează ca pe vremuri, dar pot fi totuși o problemă. Mai ales dacă trebuie să editați rapid. Acesta este modul în care Adobe dorește să vă ușureze viața.
Nu toată lumea vrea să descarce software-ul dedicat pentru desktop pentru a semna din când în când documente, iar aplicațiile web pot fi inutile.
Pentru a ajuta la acest lucru, Adobe a lansat Acrobat Chrome și Edge extensii care vă permit să accesați instrumentele PDF direct din browser. Dacă aveți nevoie în primul rând de ceva pentru a semna unele documente, nu aveți nevoie de un abonament Acrobat Pro DC pentru a accesa funcțiile extensiei.

Cu acces gratuit, puteți adăuga comentarii la fișiere PDF, le puteți descărca și imprima. Aceste lucruri trebuie subliniate, cum ar fi atunci când încercați să convertiți un PDF într-un document Microsoft Word.

Prin urmare, extensia este independentă de Acrobat Web, pe care Adobe l-a actualizat recent pentru a elimina caracteristica de paritate cu clienții desktop. Pentru editarea regulată a fișierelor PDF, vă recomandăm să utilizați aplicația dedicată Adobe. Extensiile ar trebui să funcționeze bine pentru toți ceilalți

Inteligența artificială utilizată în prelucrarea grafică. Lucrul cu Adobe Elements 2022 este mult mai ușor

Adobe Elements 2022 urmeaza sa foloseasca inteligența artificială pentru procesarea grafică. Acest lucru facilitează mult retușarea fotografiilor.


Adobe Elements 2022 folosește inteligența artificială pentru a retușa fotografiile. Vă puteți reformula sau procesa fotografiile. De asemenea, puteți adăuga editare foto ghidată, suprapuneri animate și actualizări automate.
Adobe Element conține multe modificări ale Adobe Sensei bazate pe inteligență artificială. Potrivit specialiștilor companiei, este ușor să postați fotografii și videoclipuri, să măriți fundaluri, să adăugați animații și multe altele.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment