Cei care renunță la telefon și PC 24 de ore vor primi un premiu de 2.400 de dolari

Dă şi tu share articolului

Cei care renunță la telefon și PC 24 de ore vor primi un premiu de 2.400 de dolari.
O companie va plăti 2.400 de dolari celor care nu se vor atinge de ecrane timp de 24 de ore, inclusiv laptopuri, telefoane sau televizoare.

Compania de testare a produselor Reviews.org organizează un concurs pentru a provoca utilizatorii să nu folosească tehnologia timp de 24 de ore. Reviews.org o companie care testează produse va plăti 2.400 de dolari celor care reușesc să supraviețuiască 24 de ore fără a instala un ecran. Potrivit anunțului, competiția este pentru cei pasionați de tehnologie și care doresc să provoace. Cei selectați pentru a participa la competiție vor trebui să renunțe la alte dispozitive inteligente, cum ar fi telefoane, televizoare, jocuri video, computere, ceasuri inteligente sau difuzoare.

Participanților li se va oferi un seif și trebuie să plaseze produse electronice și un cupon de 200 USD pe Amazon pentru a face un kit de salvare. De exemplu, el poate cumpăra o mașină de scris pentru a-și înlocui laptopul. Cei selectați vor trebui să revizuiască trusa de supraviețuire și să ofere feedback cu privire la experiență. Cei care doresc să aplice trebuie să folosească 100 de propoziții pentru a-i motiva de ce vor să participe la acest concurs. Inscrierile sunt deschise până pe 26 martie, iar lista castigatorilor vor fi anunțați pe 29 martie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment