Ce este FaceApp și cum îți fură datele personale?

Dă şi tu share articolului

Aplicația a fost creată în Rusia de catre compania Faceapp cu sediul in Sankt Petersburg.

FaceApp folosește o formă de inteligență artificială pentru a transforma chipurile prin intermediul unui filtru special de imbatranire din orice fotografie, potrivit fondatorului aplicației Yaroslav Goncharov..

Aplicația ar avea acces la mai multe mai multe informații despre utilizator decât am crede Ce se întâmplă cu datele utilizatorilor.

Această aplicație folosește o formă de inteligență artificială pentru a transforma chipurile din orice fotografie, potrivit fondatorului aplicației Yaroslav Goncharov..

EI bine spuneam și mai sus prin această aplicație putem vedea cum arăta peste 30 40 de ani.

Aplicația este gratuită și oricine poate folosi această aplicație pe Facebook în contul său. Tot ce trebuie să faci cinste să Îți faci o poză și apoi să alegi respectiv care îmbătrânește chipul din fotografie iar după câteva secunde pot să o postezi peste tot prin social media. Eu nu vă recomand acest lucru. Dacă aveți instalată aceaStă aplicație ar fi bine să o dezactivați pentru siguranța dvs. Dar asta este alegerea dvs dacă doriți acest lucru.

Cum îți fură datele?

Procesarea fotografiei nu se face în aplicație și pe un server Cloud Rusia FaceApp este dezvoltată de Ruși, iar rușii sunt cei mai ”nepopulari” din punct de vedere securitate. Există foarte multe controverse cu privire la această aplicație dezvoltata de catre rusi. Știm cu toții că aplicațiile dezvoltate între ruși sunt peteșii aduc teamă în rândul utilizatorilor europeni și americani. Și cu toate astea oamenii nu știu că datele lor personale sunt în pericol și chipul lor poate fi folosit oricând în Rusia.

Chiar și politica de confidențialitate a acestei aplicații Este cam ambiguă. Ei bine, Atunci când vei uploada fotografia renunți la dreptul asupra ei la nivel internațional. asocierea cu numele tău dacă te-ai logat în aplicație (lucru pe care 99% din utilizatori nu îl fac).

Fotografia realizată de tine poate apărea publicitar din Federația rusă fără ca tu să primești vre-un ban pentru acest rept. Deci, odată ce decizi să faci o fotografie și să alegi filtrul îmbătrânire renunți la orice drept asupra oricine poate folosi fotografia cu chipul tău oriunde în Rusia.

FaceApp nu o aplicație nouă, dar ai intrat în atenția tuturor cu pentru filtrul de îmbătrânire. Faceapp este o aplicație interesantă care a luat ochii multor utilizatori din întreaga lume . Această aplicație controversată există din anul 2017 fiind în topuri atunci pentru filtrul de schimabre de sex.

Un filtru ce a dat rezultate spectaculoase. De menționat este faptul că și atunci a existat filtrul de îmbătrânire dar nu prea dădea rezultate extraordinare ca acum și nici nu era așa popular. a fost în topuri cu filtrul de schimbare de sex.

Faceapp fură date

În orice fotografie realizată cu o cameră foto sau cu un camera foto a unui telefon re înregistrează automat câteva informații cum ar fi, tipul camerei/telefonului, sensibilitatea ISO, coordonatele geografie, sistemul de operare al telefonului etc. Deci aceste date pot fi colectate dintr-o fotografie. Cu toate astea oamenii nu sunt interesați de aceste aspecte alegând în continuare să își îmbătrânească chipul prin intemediul acestei aplicații ne fiind puși la curent cu acest pericol al furtului de date.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment