Cât timp stai pe Facebook sau Instagram

Dă şi tu share articolului

Foarte mulți şi -au puse această întrebare Da lungul timpului pentru a știi pentru curiozitatea lor timpul petrecut rețele sociale. Este bine că există aceste unelte asta identificăm cute pe aceste două rețele sociale. Există programe pentru calculator prin care poți vedea trecut din momentul în care deschizi calculatorul dar și statistici cu fiecare aplicație deschisă în parte. o să scriu un articol despre ce este aplicația foarte interesante anul care vine.

Astăzi ne vom referi strict la cele două unelte disponibile în aplicațiile Facebook și Instagram te pe dispozitivele mobile.
Numeroase studii care confirmă că există o problemă aceea a dependent rețele sociale mai ales în rândul și adolescenților dar nici adulții nu stau foarte bine la acest capitol când vine vorba de timpul petrecut pe Facebook.
Pe Facebook și pe Instagram există statistici puse la dispoziție decât Treceti două rețele sociale iar tu vei constientiza dacă de rețelele sociale având acest viciu sau nu.

Este drept că de când rețelele sociale au crescut tot mai mulți copii și adolescenți petrecut cel mai mult timp dar ca să îți dai seama dacă ai o problemă cu rețelele sociale tot ce trebuie să faceți te să verifici cât ai petrecut pe fiecare din ele în fiecare zi ultimele săptămâni prin intermediul aplicațiilor disponibile pe smartphoneuri.
Așadar îți pune la dispoziție setarea privind timpul petrecut în meniul de configurare din dreapta jos tot ce trebuie să faci este să dai scroll la capătul meniului dai tap pe Setări și confidențialitate acolo a trebuit să alegi în funcție de care vie configurat în aplicație ”Timpul petrecut pe Facebook”.  chiar dacă vezi o problemă vrei să stabilești o limită va trebui să apeși pe Setează un memento zilnic.

Pentru Instagram tot ce trebuie să faci este să dai un tap în dreapta jos pe profilul tău apoi va trebui să apeși pe cele trei liniuțe din dreapta sus pentru a accesa meniul de configurare al aplicației iar din opțiunile disponibile alege  ”Activitate ta”. și dacă vezi o problemă Setează o notificare secțiunea Setează un memento zilnic.

Cam acestea ar fi cele două tool-uri Sper să nu fie utile și să îmi scrieți pe rubrica de comentarii timpul petrecut de voi.
Aați și voi ușor și unlike articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment