Cât costă iPhone 14 și iPhone 14 Pro în România: este disponibil oficial, iar românii s-au îngrămădit să-l cumpere

Dă şi tu share articolului

Noua familie de telefoane iPhone 14 este disponibilă în prezent în Orientul Mijlociu, deși nici măcar nu a fost lansată acolo încă.
Profitați de această ocazie pentru a afla prețurile reale ale iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Întreaga familie de smartphone-uri Apple este acum disponibilă pentru achiziționare în România, începând cu iStyle – Apple Premium Reseller în România.
Afacerea a început să vândă, de asemenea, noile ceasuri Apple Watch Series 8 de la Cupertino, împreună cu iPhone 14.
Ca un punct de referință, este pentru prima dată când țara noastră se alătură națiunilor occidentale și SUA în valul inițial de livrări al corporației conduse de Tim Cook.

Cât costă iPhone 14 și iPhone 14 Pro la iStyle, eMag

“Datorită includerii pentru prima dată a României în primul val de lansări din acest an, nu mai există o așteptare îndelungată pentru publicul românesc pentru a avea acces simultan în toate țările occidentale, așa cum era înainte.
Pentru noi toți cei care suntem implicați semidirect, este o bucurie.

Indică faptul că avem o piață care este semnificativă și că atât iSTYLE, cât și piața în ansamblu au crescut în ultimii ani.
Ar trebui să fim acolo, și mă bucur că clienții pot profita de acest lucru “a declarat Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE România.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment