Cât ajunge să coste o Dacia Logan nouă dacă te duci s-o iei cu bonul de la programul rabla. Ce acte trebuie pentru programuL Rabla?

Dă şi tu share articolului

Fiecare dintre noi dacă avem o mașină veche și dorim să o casăm eputem participa la programul Rabla în vederea primirii unui voucher privind achiziția unei noi mașini.

Programul Rabla 2019 vine cu mari redcueri pentru modelele Dacia. Astfel, cel mai accesibil model este Logan. La polul opus este unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri mici din Europa, Duster.
Prin Programul Rabla 2019 s-au acordat 4.000 de tichete dintre cele 35.000 disponibile au fost acordate încă din prima zi.
Care este prețul unei Dacia Logan cu tichetul Rabla?

  • Primă de casare în valoare de 6.500 de lei. Cei care vor dori să-și schimbe mașina veche și cred că ăsta este și scopul acestora vor primi un ecobnonus de 1.000 lei doar dacă noua mașină nu va genera mai mutl de 106 CO2km.
  • Prin programul Rabla Clasic sunt disponibile 35.000 de tichete, iar 2.000 au fost alocate ptnru mașinile electrice și 4.600 pentru mașlini hbyrid.
  • Mașinile care vor fi casate nu necesită un ITP valabil
  • Spre deosebire de anul precedentm, bugetul a fost suplimentat în august iar numărul tichetelor se poate astfel dubla. Bugetul poate fi suplimentat cu 135 de milioane de lei.

Ce documente trebuie să prezint pentru a beneficia de reducerea oferită de stat prin programul RABLA 2019?

  • actul de indentitate al proprietarului, CI/BI în copie și în original;
  • certificat de înmatriculare al autovehiculului uzat, în copie legalizata;
  • carte de identitate autovehicul uzat, in copie legalizată
  • certificatul de atestare fiscala emis de Adminstrația Locală de care aparține posesorul autovehiculului uzat.
  • Prima de casare

În cazul contractelor de leasing va trebui o declarație pe propria răspundere în forma autentificata de notarul public, prin care proprietarul își exprima în mod explicit opțiunea de a achiziționa autovehiculul nou la finalul perioadei de leasing. În factura emisa de producator sau dealer se va evidenția prețul autovehiculului nou, precum și diferența de plată aferentă reducerii oferite de stat prin prima de casare.

Iar prima de casare se acordă doar pentru mașinile vechi de cel puin opt ani. Este vorba de mașinile care au fost inmatriculate prima oară în România înainte de 1 ianuarie 2012. Iar fiecare cetățean poate să cumpere mai multe mașini noi prin programul „Rabla”, însă numai dacă predă, pentru casare, un număr echivalent de automobile vechi. Mai există și posibilitatae predării primei de casare altei persoane.

Cel mai accesibil model din gama constructorului de la Mioveni este Dacia Logan:

Logan Acces SCe 73 prin Programul Rabla poate fi cumpărat la 5.990 € (TVA inclus). Logan Seria Limitată Plus SCe 73 prin Programul Rabla, la 6.840 € (TVA inclus) Ca și doătări are : aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, închidere centralizată și asistent la pornirea în rampă. Radio cu MP3 și conexiune Bluetooth. Sub capotă, se regăsește motorul de 1.0 litru cu trei cilindri și 73 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu 73 de cai putere.

Pe lista celor mai accesibile modele Dacia intră și Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73, prin Programul Rabla, la 8.080 € (TVA).
Cine vrea mai multă putere, poate alege Logan Seria Limitată Plus TCe 90, pentru 7.980 de euro, la care se adaugă și reducerea oferită de programul rabla, cu motor de 0.9 litri și 90 de cai putere.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment