Cand se închid magazinele azi?

Dă şi tu share articolului

În capitală și în zonele cu o rată de infectare mai mare de 4 la 1.000 de locuitori, magazinele vor fi închise astăzi la ora 20.00 în loc de ora 18.00 și vor fi închise și vinerea înainte de Paște, 30 aprilie. Conform deciziei guvernului de a prelungi starea de alarmă, ora pentru stabilirea carantinei nocturne nu va fi modificată în aceste zile, care este ora 20.00. Guvernatorul capitalei, Alin Stoica, a spus că a ordonat poliției să permită oamenilor să se mute înainte de ora 21:00 astăzi și în Vinerea Mare.

Conform deciziei guvernului de extindere a stării de alertă românească emisă pe 8 aprilie, programul de lucru al magazinelor și al tuturor operatorilor economici implicați în activități comerciale / de servicii va fi la ora 20.00 pe 23 aprilie, respectiv pe 30 aprilie. Mai jos, este ora 18.00. Vă reamintim că, în toate zonele în care rata infecției depășește 4, programul de deschidere a magazinelor este restricționat vineri, sâmbătă și duminică. În plus, în aceste zone, taxa de carantină nocturnă pentru joi, vineri și sâmbătă este de 20.00. . În noaptea de Paște, restricțiile de circulație vor fi ridicate. Conform deciziei guvernului de prelungire a timpului de avertizare, vinerea înainte de flori și cu o zi înainte de Paște, când magazinul este deschis până la ora 20.00, ora de stabilire a zonei de carantină nocturnă (adică 20.00) nu va fi modificată.

Prefectul capitalei, Alin Stoica, a declarat că a ordonat poliției să permită oamenilor până la ora 21:00 de astăzi și înainte de Vinerea Mare. Oamenii familiarizați cu problema au declarat că sâmbătă va avea loc o ședință online a Comitetului municipal de urgență pentru extinderea măsurilor luate la București, care expiră în seara zilei de 24 aprilie. “Mențineți măsuri eficiente, cu excepția următoarelor: Vinerea și vinerea viitoare, orarul magazinului și orarul operatorilor economici generali vor continua până la ora 20.00. În plus, este permisă învierea toată noaptea. Acest lucru se va întâmpla în noaptea de Ramadan la o săptămână după Paște. În caz contrar, măsurile actuale sunt încă eficiente.

Circulația de vineri a fost menținută până la ora 20.00, dar am ordonat poliției să permită oamenilor să se deplaseze fără probleme înainte de ora 21:00 pentru a-și evacua casele. Nu vor fi probleme “, a declarat Alin Stoica pentru News.ro vineri.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment