Cand se activeaza voucherele rabla electrocasnice

Dă şi tu share articolului

Așteptarea a luat sfârșit; începând de astăzi, 28 iunie, aparatele electrocasnice pot fi achiziționate cu voucherele create în urmă cu câteva zile în prima parte a programului de reduceri.
Cu toții ne dorim frigidere, frigidere-congelatoare, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase pentru casele noastre, iar acest program oferă o șansă deosebită de a cumpăra electrocasnice performante, care să servească familiei, folosind puține resurse.
Datorită faptului că sunt articole de primă generație, acestea beneficiază de aportul tehnologiei moderne, care le crește eficiența energetică.
Un alt obiectiv al programului este creșterea eficienței și reducerea costurilor cu energia, mai ales în contextul presupusei crize energetice care nu face decât să se agraveze.

Beneficiile oferite in program sunt urmatoarele:

Ca urmare, veți primi un voucher cu o anumită valoare care poate fi utilizat pentru o nouă achiziție în schimbul unui produs de același tip, de exemplu, o mașină de spălat nouă în locul uneia vechi.
Programul de reduceri pentru electrocasnice are mai multe faze, în timpul cărora pot fi utilizate diferite categorii de vouchere.
Doar frigiderele, congelatoarele și mașinile de spălat sunt incluse în prima etapă.
Pentru a aplica, în final, reducerea de pe voucher, trebuie să îl introduceți în căsuța specifică voucherelor din magazinul în care efectuați achiziția, după ce ați generat voucherul pentru bunurile dorite.

Cand se activeaza voucherele rabla pentru electrocasnice?

Voucherele ar trebui să fie active în cont începând de astăzi, 28 iunie, conform calendarului AFM.
Având în vedere nivelul ridicat al cererii și oferta redusă a unor produse, este totuși o idee bună să primiți o scurtă prezentare generală a gadgeturilor care vor face parte din ofertă cât mai este timp înainte de activare.
Cel mai probabil, la activarea voucherului vom primi un e-mail la adresa pe care am folosit-o pentru activarea contului nostru sau un SMS la telefonul mobil menționat în datele personale.

Magazine pe care le recomandam in programul rabla pentru electrocasnice

Primele oferte pe care marii retaileri le-au pregătit cu această ocazie sunt disponibile încă de vineri.
Există mai multe cataloage și recomandări online care sunt deja disponibile online și care pot fi folosite pentru a consulta oferta.
Puteți găsi câteva dintre aceste oferte mai jos:

Vă sfătuiesc să fiți foarte atenți la acest proces, deoarece odată ce voucherul este folosit pentru a cumpăra un produs și comanda este expediată, acesta nu mai poate fi folosit.
În plus, ar putea exista unele întârzieri până când acesta este activat și devine valabil, așa că vă sugerez să verificați direct contul dvs. pentru a vedea cel mai recent statut.
Pentru a finaliza procedura, magazinele care vor primi comanda dvs. vor trimite datele bonului la AFM.
Prin urmare, pentru a alege produsul care se va potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră, este înțelept să luați această decizie în avans.
De asemenea, este bine de știut că aceste vouchere au un timp de valabilitate, așa că nu trebuie să amânați la nesfârșit efectuarea acestei achiziții. Aceste vouchere pot fi utilizate doar timp de 7 zile, după care devin inactive din cauza expirării creditului.
Acestea vor expira și vor deveni inutile după această perioadă dacă nu le utilizați.
Dacă aveți mai multe vouchere, veți plasa comenzi separate, deoarece voucherele pot fi folosite doar pentru produsele din etapa desemnată.

Cum comand:
Atunci când efectuați o achiziție online, alegeți articolul dorit dintre produsele eligibile din lista de mai jos și adăugați-l în coșul de cumpărături.
Apoi, introduceți numărul de telefon în câmpul de după codul voucherului din primul câmp din dreapta.
Executarea comenzii, verificarea eligibilității voucherului, livrarea și ridicarea cutiei sunt ultimii pași.

Următorul pas ar fi confirmarea adresei de livrare și a informațiilor de contact direct din contul dvs. de aici, înainte de a livra comanda.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment