Când începe Black Friday în România şi la ce trebuie să te fereşti

Dă şi tu share articolului

 Când începe Black Friday în România şi la ce trebuie să te fereşti

Că tot suntem în ajun de Black Friday m-am gândit să scriu un articol despre această zi importantă de cumpărături atât din lume cât şi din România.

Black Friday, sau “Ziua Reducerilor Masive la tot felul de lucruri” a fost adaptată în ultimii ani şi la noi în ţară si a devenit rapid extem de populară iar din acest motiv este o afacere super profitabilă pentru foarte multe magazine.
Black Friday este programul cumpărăturilor ce îţi poate aduce produsul mult visat la un super preţ la care nici nu te aşteptai.

De câţiva ani a început acest concept – Black Friday în România. Şi după cum bine ştim la început doar câteva magazine au decis să deschidă drumul reducerilor de Black Friday, acele magazine fiind de electronice şi electrocasnice, iar ulterior şi magazine de haine şi nu numai oferă reduceri mari de Black Friday.
Black Friday în România va începe mâine pe 17 noiembrie. Aşadar dacă plănuiai de ceva timp să achiziţionezi fie un pc, laptop fie un telefon sau de ce nu un articol vestimentar e momentul să faci această achiziţie mult visată şi să economiseşti bani frumoşi.

Deşi multe magazine au afirmat faptul că au început Black Friday chiar încă de la începutul acestei luni. Black Friday începe mâine pe 17 noiembrie şi cu siguranţă ca de obicei mii de cumpărători vor da iama la cumpărăturile online şi fizice iar reducerile vor fi chiar de 80% la unele produse dar în general de 20 30 40% faţă de preţul iniţial.

Ce magazine participă la Black Friday?

Există o multitudine de magazine online care participă la Black Friday printre acestea se regăsesc Media Galaxy, Emag Altex, Domo, dar şi Orange, Vodafone precum şi alte magazine şli bineînţeles că multe magazine online participă la Black Friday printre acestea Emag, PCGarage, shopit, cel.ro, Evomag, Marketonline.

De asemenea menţionăm faptul că o multitudine de magazine online privind cărţile, reviste, jocuri  articolele vestimentare participă la Black Friday aşa cum ne-am obişnuit până acum şi aici vorbim de categorii precum Modă – fashion, încălţăminte, genţi, lenjerie intimă etc

De asemena alte categorii care participă la Black Friday sunt: magazinele care vând ceasuri, bijuterii, decoraţiuni pentru casă, articole pentru copii, produse cosmetice, dar nu în ultimul rând şi bilete de avon şi vacanţe. Prin urmare o gamă variată de produse îţi va face cu ochiul în funcţei de dorinţele de cumpărare.
Cu siguranţă foarte multe magazine vor începe vânarea chiar din această noapte de la ora 00:01 atunci când începe ziua de vineri. Unele magazine vor amâna până dimineaţă oferirea promoţiilor. Motivul e simplu serverele ce găzduiesc magazinele online vor fi suprasolicitate şi din acest motiv acestea vor trebui să fie pregătite pentru traficul imens ce va fi realizat iar reducerile vor fi disponibile dimineaţă.

La ce ar trebui să te fereşti totuşi în această zi de Black Friday?

Este adevărat febra cumpărăturilor te poate cuprinde şi poţi fi dus de val în aceasză zi a marilor reduceri iar dacă nu ai ales un buget bine stabilit şi o listă de achiziţie dacă ai de când să faci mai multe achiziţii vei vedea că vei cheltui bani în plus. Unul dintre sfaturi este acela să începi cercetările din timp şi să nu dai cu ochii pe foc. Astfel dacă vei nota period preţurile normale ale produsuelor vei putea confrunta în ziua de Black Friday preţurile şi vei vedea diferenţa dintre acestea.

Un alt lucru demn de luat în semană îl reprezintă răbdarea pe care trebuie să o aveţi. Cu răbdarea treci marea. Există mulţi alţi oameni care vor vâna şi ei produsele pe care le doreşti şi tu iar stocurile se vor termina mai repede. Din acest motiv exista şansa ca produsul sau produsele care le doreşti să nu mai fie disponibile. Aşadar dacă ai de gând să achiziţionezi un produs, ar fi cazul să îl comanzi cât mai repede cu putinţă chiar atunci când sunt afişate reducerile pentru produse.

O altă neplăcere care se întânmplă oriunde în lume este cauzată de comenzile întârziate sau anulate din diverse motive prin urmare este previzibil să se întâmple şi acest lucru.

Ce a însemnat pentru magazine Black Friday?
Această zi a reprezentat un real succes pentru magazine, făcând vânzări masive şi bineînţeles profit. Este adevărat reducerile fabuloase la produse atrag clienţi în valuri oridecâte ori este Black Friday.

Dacă v-a plăcut articlul daţi un share şi un like
Voi ce produse doriţi să achiziţionaţi de Black Friday. Vă aştept pe rubrica de comentarii cu

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “Când începe Black Friday în România şi la ce trebuie să te fereşti”

  1. Eu cred ca Black friday a devenit o mare teapa in ultima perioada…nu mai e ce era acum 5-6ani. Eu nu vreau nimic de data asrlta, chiar o sa stau cuminte

Leave a Comment