Când apare NFS Heat 2019? Electronic Arts a precizat data exactă a lansării jocului

Dă şi tu share articolului

NFS Heat este cel mai nou joc din seria Need for Speed și va apărea în 2019, probabil mai curând decât te-ai fi așteptat.

NFS Heat este ultimul joc din Seria NFS până acm și unu dintre cele mai populare din seria cursenlor de mașini (race). Electronic Arts l-a creat și au anunțat o dată oficială de lansare a jocului. NFS Heat ar urma să fie lansat pe 8 noiemrie.

NFS Heat ar fi disponibil încă din 5 noiembrie, însă doar pentru cei care comandă Ediția Deluxe pe Origin Access Premier. De asemenea, membrii EA Access vor avea o perioadă trial de 10 ore pentru cel mai nou joc din seria NFS, Need for Speed Heat.

Josul va fi lansat în noiembrie pentru consoelele Xbox One și PlayStatio 4 dar si pentru PC. Versiunea standard va avea prețul de £54.99, iar cea deluxe va ajunge la prețul de £69.99.

Ce promite NFS Heat din seria Need for Speed

Electronic Arts spune că jocul va conține tot ceea ce iubesc fanii seriei de jocuri video. Astfel, aceștia vor avea parte de „customizare expresivă, cultură auto autentică urbană și o narațiune imersivă care te atrage în joc”.
Acțiunea se desfășoară într-un oraș numit ,,Palm City”. Pe timpul zilei, trebuie să faci bani pentru a face rost de cele mai performante mașini, iar pe timpul nopții riști totul în curse ilegale de mașini.

„Oferim mai multe opțiuni ca niciodată pentru ca jucătorii să fie unici și să se facă cunoscuți”, a spus Riley Cooper, director de creație la Ghost Games. De asemenea, acesta a anunțat că jucătorii NFS au cerut mai multe mașini, mai multă personalizare și mai multe provocări, iar Need for Speed Heat le-ar oferi toate acestea. Jucătorii vor putea să modifice mai mult stilul personajului, stilul de condus sau performanța în sine a mașinii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment