Cam cât mai costă o mașină nouă de la Dealer autorizat

Dă şi tu share articolului

Cam cât mai costă o mașină nouă de la Dealer autorizat

Poate cei necunoscători în ale mașinilor nu știu care mai este prețul unei mașini noi în acest moment. Așadar m-am gândit să scriu acest articol ce tratează acest lucru. Dar îniante de toate trebuie să specificăm anumite lucruri despre mașini cum ar fi tipul acesteia, marca, motorizare etc.

Cu siguranță cei care și-au cumpărat numai mașini second hand sau au o mașină de foarte mulți ani ori nu au fost interesați de aceste aspecte, nu știu care mai este prețul unei noi iar aceste informații sunt convins că sunt binevenite.
Mulți dintre noi își doresc o mașină strict de oraș, de familie sau o mașină sport. Iar indiferent de modelul pe care noi ni/l dorim, trebnuie să reținem anmite aspecte. Primul lucru este prețul.
Este adevărat că achniziționarea unui autoturism se realizează după criterii diferite de la persoană la persoană. Design-ul acestora joacă un rol extrem de important cât și tipul mașinii dacă este clasa mini, sedan, break etc. Iar alte persoane doresc un motor mai bun ce consumă mai puțin carburant lucru care este imposibil. Motoarele Diesel se regăsesc în versiuni de echiapre superioare ne aflându-se în primele versiuni preucm motoarele pe benzină aspirate sau turbo.
În principiu criterile folosite în alegerea uni autoturism sunt reprezentate de anumite lucruri, dar indiferent de factorul de terminat în achiziția unui autoturism prețul este cel mai important de luat în seamă.
  • Skoda Citigo 7645 de euro

De de parte campioana este Skoda Citigo. Prin urmare, poate cea mai accesibilă mașină nouă ce poate fi achiziționată atât cu banii jos cât și în leasing cu un avans este Skoda Citigo 7645 de euro vei plăti pentru modelul Avantaj motor pe benzină de 1 l TSI cu transmisie față și cutie de viteză manuală.
Aceasta mașlină este strict de oraș dat fiind faptul dimensiunilor sale, o mașină mică dar ar ar putea saă te îndrăgostești de ea după o ce o vei conduce. Autoturimul de față face parte din clasa mini.
Mașina în echiparea de top paote ajunge la 11.280de euro cu cutie automată DSG și motor pe benzină și imparte aceeași platformă cu fratele său ceva mai scump Volkswagen Up!

  • Dacia Logan 6950 de euro

Dacia Logan Facelift este o mașină din clasa sedan ce pornește de la acest preț 6950 de euro în versiunea Logan Acces cu câteva dotări iar prețul crește direct proporțional cu dotările alese și versiunea de echipare. Pentru 6950 de euro, nu vei avea aer condiționat în interior, nu te vei bucura de buton pentru deschis geamurile pe uși și multe alte dotări. De aceea este de prefereat să dai un ban în plus  și să beneficiezi de aceste dotări. Cred că aproape nimeni nu va decide să cumpere o mașină fără aer condiționat. Trebuie să menționăm că Logan Acces Facelift are un motor de 1.0 MPI în 3 cilindri și cutie manuală în 5 rapoarte. Portbagajul este spațios, 550 de l, și nu te mai poți plânge că nu ai loc unde să-ți depozitezi bagajele.

  • Dacia Sandero 7150 de euro

Dacia Sandero poate fi cumpărat în versune Acces pentru prețul de 7150 de euro cu același motor de 1 benzină aspirat fără aer condiționat Modelul este similar Lognaului dar cine dorește să achiziționeze o mașină din clasa supermini mai mică față de mașina de familie ce poate fi folosită atât în oraș cât și pentru distanțe scurte și medii. Portbagajul este neașteptat de spațios pentru acest model.

  • Suzuki Celerio 8.650 Euro

Suzuki Celerio surprinde prin desigen-ul său frumos pentru un preț de 8650 de euro.  Este o mașină cu 4 uși
de domensiuni compacte cu o lungime de 3.6 metri, ideală pentur a o parca oriunde fără bătăi de cap. După cum spune și producătorul spațiul la interior este unul generos pentru o mașină din clasa ei iar portbagajul este unul bun de 254 de l. Dimensiunile sale compacte nu i-au afectat calitatea celui mai spațios interior din gama sa și nu în ultimul rând util. Motorul este de 1.0 L GL

În principiu după cum ați putut observa puteți căpăta o mașină din gmaa Family Car Sedan pentru 7000 de euro dar trebuie să faceți rabat la anumite lucruri, pentru cei care doresc o mașină pentru ei singuri sau doar pentru o altă persoană pot opta pentru aceste mașini menționate mai sus din clasa mini.
Trebuie să luăm în considerare și faptul că aceste mașini prezentate de mine au propulsoare alimentate cu benzină în aceste prețuri. Pentru  dori motoare diesel prețurile sunt mai mari.

Concluzii,
Pentru prețul care îl plătești pentru o mașină până în 1000 de euro părerea mea este că capeți exact ceea ce plătești. Bineînțeles, se putea și mai bine, puteau fi mașini ceva mai mari în genul Daciei Sandero sau Logan dar din păcate aceste lucruri sunt imposibile cel puțin acum. Nu se știe cum se va prefigura viitorul dar cu siguranță vom putea achiziționa mașini ceva mai mari pentru un preț neașteptat de bun.
Dar dacă aceste mașini nu vă satisfac și doriți un autoturism ceva mai bun, mai încăpător cu dotări pe el mergeți și testați aceste mașini vă faceți o idee și vă puteți cumpăra în funcție de bugetul vostru. Există foarte multe modele la prețuri avantajoase cu un design foarte reușit. De asemenea, cei care au deja o mașinămai veche su veche pot beneficia de programul rabla pentru prețuri și mai avantajoase, astfel vă puteți achiziționa mașină la prețuri foarte bune.
Cei care sunt tineri și sunt la prima mașină pot opta pentru înscrierea în programul Prima mașină

Dacă acest articol v-a plăcut vă rog să dați click pe butoanele de mai jos Share, Like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment