Bitdefender în Pole Position: românii se aliază cu echipa de Formula 1 Ferrari

Dă şi tu share articolului

În Campionatul Mondial de Formula 1, Bitdefender a fost numit partenerul mondial de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari, după ce a încheiat o relație de mai mulți ani cu Ferrari S.p.A.

“Cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt grad de eficiență tehnologică, urmărirea excelenței în performanță și o cultură a securității, suntem încântați să ne aflăm în această nouă relație.
Faptul că ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o afacere inovatoare foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa, este o bucurie “a declarat Mattia Binotto, directorul echipei Scuderia Ferrari și directorul general al Scuderiei Ferrari.

Începând cu Marele Premiu din Singapore, în 2022, Bitdefender își va afișa marca ca partener al Scuderia Ferrari pe căștile piloților Ferrari, precum și pe monopostul F1-75 pilotat de Charles Leclerc și Carlos Sainz și, începând cu 2023, pe costumele și uniformele de curse ale echipei.

În plus, întreprinderile se vor implica în activități de marketing, cum ar fi întâlniri exclusive cu membrii echipei tehnice și piloții Ferrari, tururi ale fabricii, acces la boxe și alte evenimente speciale.
De asemenea, Ferrari va investiga și va evalua ofertele de securitate cibernetică ale Bitdefender în vederea integrării în operațiunile sale.

Relația, care evidențiază puterea datelor, a oamenilor și a mașinilor care lucrează împreună pentru a excela, este o aliniere logică a celor două afaceri.

“Atât Bitdefender, cât și Scuderia Ferrari au o reputație de excelență și un istoric de creare de soluții de ultimă generație care produc rezultate de succes.


Doar cele mai avansate vehicule câștigă cursele de pe pista de curse, când fiecare secundă contează, și doar cea mai modernă tehnologie este capabilă să prevină, să se apere și să răspundă eficient la atacurile cibernetice.
Bitdefender vede o potrivire naturală în colaborarea cu Scuderia Ferrari, cea mai recunoscută echipă din Formula 1.
Anticipăm creșterea recunoașterii brandului și vom continua să oferim clienților noștri din întreaga lume cea mai avansată protecție de ultimă generație în materie de securitate cibernetică”, a declarat Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

Pentru a identifica și a opri mai rapid atacurile cibernetice, cercetătorii în domeniul securității cibernetice, analiștii de securitate și inginerii Bitdefender efectuează analize extinse ale amenințărilor cibernetice folosind rețeaua globală a companiei, care numără sute de milioane de dispozitive monitorizate și protejate.
În fiecare zi, echipa de profesioniști în domeniul securității validează miliarde de interogări privind amenințările cibernetice cu ajutorul învățării automate, încorporându-le în produsele de securitate cibernetică ale Bitdefender.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment