Bentley se alătură tranziției către electric: ce este Bentayga Hybrid

Dă şi tu share articolului

Cu Bentayga plug-in hybrid, care poate parcurge 50 km doar cu ajutorul bateriei, Bentley face primii pași spre un vehicul complet electric.

Prin dezvoltarea plug-in-ului, Bentley susține că a făcut primul pas către un vehicul complet electric.

Bentayga Hybrid este un SUV uriaș de lux care poate parcurge 50 km doar cu ajutorul bateriei și are un indice oficial de CO2 de 75g/km. Este propulsat de un nou motor V6 pe benzină de 3,0 litri și de un motor electric.

Hibridul are un motor mai mic decât celelalte Bentayga, dar are totuși caracteristici comparabile, inclusiv patru moduri de conducere și tracțiune integrală permanentă (Sport, Bentley, Comfort și Custom).
Șoferul poate decide dacă să utilizeze bateria și când să o economisească și să folosească motorul datorită celor trei moduri “E”: EV Drive, Hybrid Mode și Hold Mode.

Modificările

Bentayga modificat diferă de modelul standard prin faptul că are un tablou de bord care afișează acum date despre starea bateriei și poate integra navigația prin satelit pentru a maximiza durata de viață a bateriei. Acesta este un avantaj imens pentru șoferii care doresc să fie conștienți în permanență de starea bateriei și să își poată planifica eficient călătoriile.
În schimb, există câteva mici insigne “Hybrid” de culoare cupru pe partea inferioară a ușilor din față și din spate, împreună cu centrele roților și insignele Bentley de culoare cupru.

Cu trei sisteme audio diferite, o conexiune la internet la bord, furniruri selectate manual, metalizări lucioase și scaune îmbrăcate în piele suplă cu funcție de masaj, Bentley continuă să ofere aceleași niveluri de lux. Nu numai atât, dar Bentayga modificat oferă șoferilor săi și o serie de caracteristici tehnologice de ultimă generație, cum ar fi un afișaj heads-up, capacități de încărcare de la distanță și o aplicație care le permite șoferilor să monitorizeze starea bateriei de pe smartphone-ul lor

Cu toate acestea, “Bentley by Starck Power Dock”, un dispozitiv de încărcare la domiciliu creat special pentru clienții Bentley, este cel mai bun accesoriu Bentley Hybrid.

Prețul pentru Bentayga Hybrid nu a fost încă stabilit; acesta va fi dezvăluit mai aproape de momentul în care vehiculul va fi pus în vânzare în cursul acestui an.
La acel moment, vor fi confirmate și cifrele finale de performanță.

Concluzii

Bentley Bentayga full hybrid va reprezenta o masina simbol in industria auto atat prin prisma faptului ca este o masina de lux ce va avea atat motor termic cat si unul electric.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment