BenQ TK800 – experienta cinematografica la tine acasă – specificaţii, preţ

Dă şi tu share articolului

BenQ TK800 – experienta cinematografica la tine acasă – specificaţii, preţ

BenQ este o companie renumită pe plan internaţional privind inovaţiile în domeniul deviceurilor ce proiectează imagini profesionale. Noul model BenQ TK800 este un video proiector de înaltă calitate pentru segmentul Home Entertainement.

BenQ TK800 ne surprinde întrucât experienţa cinematică care o ai la tine acasă este deosebită astfel te vei simţi ca la cinematograf. BenQ TK800 proiectează imagini detaliate chiar la rezoluţii 4K HD. Diverse moduri audio-video speciale se regăsesc pe modelul acesta ideale pentru competiţiile sportive special destinate celor care urmăresc aceste tipuri de competiţii.

Ce e drept rezoluţiile 4K devin de în ce mai răspândite atât pe videoproiectoare cât şi pe alte dispozitive. Lumea vrea rezoluţii QHD pentru o redare a imaginii la fel de clară ca în realitate. Nici moeelul de faţă BenQ TK800 nu face excepţie şi este capabil să proiecteze imagini realistice 4K având şi capabilităţi pentur HDR.

Culoriile vii realiste modul HDR fac ca acest videoproiector să fie unul dintre cele mai bune din lume destinate domeniului Home Enteritanement.
Câteva specificaţii
Modelul de faţă este echipat cu o rezoluţie 4K UHD (3840×2160 pixeli) cu o densitate de 8,3 milioane de pixeli.
Cum spuneam şi mai sus Tk800 dispune de modul HDR ceea ce este capabil să redea imagini ultra-realistice optimizând luminozitatea şi contrastul.
Aşadar un disc de culaore 4K RGBW acoperind 92% din spectorul rec. 709 împreună cu lampa de 3000 ANSI lumeni îţi redau perfomanţe ridicate şi în medii luminate ambiental sau chiar aer liber.
Pasionaţii de fotbal şi î n general de sport se bucură de un mod audio-vizual dedicat. Acesta este capabil să transmită realist emoţia şi experienţa vizuală a unui meci de fotbal.
Modul Fotball reglează culorile şi dispune de un set de funcţii digitale pentru a obţine cele mai bun tonuri ale texturii pielii jucătorilor precum şi un gazon verde exact ca în realitatea.
Optimizarea culorilor, luminozitatea şi sunetul este realizată prin modul de afişare care în final duc la obţinerea unei combinaţii ideale pentru vizionarea competiţiilor sportive.
Modul Sport
Modul SPort are ca scop prioritizarea redării cât mai realiste a nunaţelor pentru piele. De asemena optimizarea altor texturi precum a lemnului, roşu, labstru, verde etc este şi ea optimizată prin acest mod. Calitatea audio este îmbunătăţită şi vei vedea diferenţa. Acustică cât mai clară astfel vocea comentatorului sau ale altor persoane va fi foarte clară, deci o reare cât mai fidelă a acesteia. Nu putem trece cu vedere şi detaliile dintr-o competiţie sportivă cum ar fi, sunetul patinelor pe gheaţă, scârţâitul adidaşilor pe podea, sau lovirea mingii pe terenul de fotbal ovr firedate cu o precizie mare.
BenQ TK800 are un design modern şi compact.  Un Zoom de 1.2 X benQ TK800 poate fi integrat cu uşuirinţă în orice spaţiu putând realiza proiecţii 4K de 100″ în diagonală chiar la o distanţă mică de 3,4.
Modul sunet al videoproiectorului are înglobat un sistem optimizat, CinemaMaster Audio+ 2, oferind o gamă de frecvenţă mai mare şi o putere de 5 waţi, diafragmă de aluminiu etc.
Videoproiectorul este susţinut de tehnologia DLP folosită la nivel mondial în peste 90% din cinematografele digitale.
Aşadar TK800 este un videoproiector performant capabil să îţi ofere imagini clare şi culori exacte fără artefacte su zgomote de fundal..
BenQ TK800 este fără îndoială un aliast de încredere şi îţi oferă o experienţă unică în confrtul de la tine acasă.
Preţul pentru un asemenea dispozitiv BenQ TK800 este de 7999 LEI. Este un preţ piperat, foarte mare dar ţinând cont că îţi oferă atâtea avantaje şi te introduce într-o atmosferă de neuitat când urmăreşti ceva anume la TV, merită să fie achizţionat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment