Televizoarele Samsung QLED devin invizibile. Cele mai sofisticate TV-uri din lume

Dă şi tu share articolului

Televizoarele Samsung QLED devin invizibile. Cele mai sofisticate TV-uri din lume

Samsung ne uimeşte şi de data asta inovând din ce în ce mai mult în tehnologie. În evoluţia telivioarelor Samsung inovează şi performează din ce în ce mai mult. Televizorul redă fidel 1 miliard de culori. Adminsitrarea dispozitivelor se va realiza cu ajutorul unei telecomenzi interacţionând cu telvizorul prin comandă vocală. Aceste noi televizioare par să dispară în perete. Samsung a prezentat noua gamă de televizoare la New York. Prezentarea a avut loc în cadrul evenimentului companiei – First Look in New York.

Televioarele QLED au fost mult aşteptate dar iată că a sosit moemtul ca ele să existe şi să fie lansate pe piaţă pentru a fi cumpărate de clienţi. Televizoarele QLED dispun de opţiunea Ambient Mode care le permit să se integreze perfect în perete şi să devină aproape invizibile. Televizoarele acestea sunt geniale şi ne surprind foarte mult.

Televizorul are un aspect de tablou şi într-adevăr este o inovaţie în materie de tehnologie.
Noua gamă de televioare QLED oferă o performanţă îmbunătăţită a culorilor acoperind spectrul de culoare DCI-P3. Televizoarele sunt capabile să redea toate culorile indiferent de luminozitatea ecranului.
Să vedem î ncele din urmă informaţiile cu privire la noile televizoare Samsung QLED.

Dar cum se realizează asta?
Tot ce trebuie să faci este să activezi funcţia iar ecranul acestuia va încerca să imite perfect culoarea peretului sau a suprafeţei pe care este amplasat astfel telviziorul pare a nu exista făcându-l invizibil.
Principalele caracteristici ale gamei 2018 includ:Modul Ambient

Modul Ambient îţi oferă o multitudine de informaţii chiar atunci când utilizaztorii nu privesc activ la TV. Modul Ambient poate reda atât muzică cât şi titluri de ştiri, rapoarte din trafic şi prognza meteo.
Televizoarele monetaste pe perete vor face o fotografie cu peretele pe care va fi montat televizorul. Mai întâi trebuie să deschizi aplicaţia SmartThings. Nu conteaza dacă peretele este din caramidă sau are o altă textură. Televizorul va şti să redea culoarea si modelul de pe perete fără nici un fel de problemă dând impresia că este un TV trnasparent.
Noul One Invisible Connection
One INvisible Connection este un cablu subțire ce poate transmite atât energia de alimentare, cât și date AV.  Acest cablu are dimensiuni până la 15 metri. Astfel utilizatorii au posibilitatea de a pune televizorul şi în alte încăperi nu doar în zona prizei.
 Smart TV, Featuring Bixby
Noile tehnologii care se regăsesc pe noul televizor QLED îţi oferă o multitudine de modalităţi revoluţionare de a seta televizorul găsind conţinut. Funcţia Efffortless Login foloseşte aplicaţia nouă SmartThings şi astfel va reduce timpul necesare pentru configurarea setărilor ale unui nou tv.
Să nu uităm să menţionăm şi noul ghid universal ce permite userilor cu ajutorul meniului intuitiv navigarea prin serviciile de streaming online şi TV.  Platforma inteligentă Samsng – Brixby te ajută să poţi efectua comenzi vocale selectând programele preferate dar nu în ultimul rând pentru a controla şi alte deviceuri compatibile.

Direct Full Array
Direct Full Array îl regăsim pe acest televizor dar şi pe celce Q8F şi Q9F. Tehnologia Direct FUll Array îţi redau o imagine clară şi un contrast foarte bun. Aceste lucruri sunt realizate de un panou cu zone de iluminare controalte reglând automat în funcţie de imaginile care apar oferind nuanţe de negru şi alb clare.

Gama Audio

Patru noi sisteme audio le regăsim pe acest televizor ce îţi dau
un sunet clar adaptabil în funcţie de modul în care îl foloseşti.

Noile
televizoare QLED au fost prezentate recent şi preţurile sunt de peste 7000 de LEI. Există 5 modele cu
diagonale de la 124 cm până la 208 cm. Deci ai de unde alege în funcţie
de încăperea ta unde îl vei folosi.

Noile televizoare QLED au fost prezentate recent si deocamdata nu au
fost anuntate si preturile. Exista cinci modele, cu diagonale de la 124
cm pana la 208 cm.
Tehnologia QLED ne-a dovedit încă odată eficacitatea şi ar trebnui să ne bucurăm de multitudinea de funcţii pe care ni le oferă. Funcţia HDR este capabil să ne ofere imagini foarte bune şi cât mai relaistice ca niciodată.
Samsung este unul dintre mari producătorii ce se concentrează exclusiv pe îmbunităţirea continuă a avantajelor unui Smart TV. În esenţă un Smart TV ar trebui să te întegreze cu tehnologie şi să fie cât mai user friendly posibil. Avantajele televizoarelor Smart TV le oferă utilizazorilor o experienţă de utilizare unificată şi cât mai simplistă ceea ce este şi normal.  Asta este şi scopul unui smart TV să fie cât mai user friendly posibil.

Concluzii,
Merită să ai un televizor QLED dacă  dispui de 7500 de LEI. Vei avea imagini mult mai bune faţă de ceea ce eram obişnuiţi noi pe televizoarele mult mai ieftine şi se vor integra perfect cu decorul. Aşadar Samsung a făcut încă odată un pas important pentru dezvoltarea în această direcţie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment