6 tipuri de accesorii utile pentru mașina ta

Dă şi tu share articolului

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/arbori-autostrada-autoturisme-copaci-461890/

Stilul de viață din ce în ce mai tumultos pe care majoritatea dintre noi l-a adoptat ne-a determinat să petrecem la volan mai multe ore decât o făceam înainte. Folosită în drumul spre serviciu și înapoi acasă, la cumpărături sau în vacanțe, mașina s-a transformat, ușor, dar sigur, în a doua noastră casă. Și nu greșim când spunem că echiparea corectă a autoturismului nostru este una dintre cele mai înțelepte investiții pe care le-am putea face, dacă vrem să ne bucurăm de un confort sporit, de călătorii line și de cât mai puține drumuri la service.

Poți face și tu parte din grupul șoferilor lipsiți de griji, dacă apelezi la următoarele accesorii auto.

Cârligul de remorcare

Folosite mai ales de către cei îndrăgostiți de escapade cu rulota, cârligele de remorcare sunt un accesoriu de care s-ar putea folosi orice conducător auto. În afară de destinația sa intuitivă de a tracta ale vehicule, cuiul auto mai poate fi potrivit și pentru cei care nu își pot imagina vacanțele fără să aibă aproape și bicicleta sau pentru cei cărora spațiul din portbagajul mașinii nu le este niciodată suficient.

Iar dacă nu ești neapărat pasionat de călătorii, dar locuiești într-un oraș aglomerat, cârligul de remorcare te-ar putea salva de eventuale accidente ușoare, protejându-ți bara din spate a mașinii de cei care nu reușesc să frâneze la timp în spatele tău.

Desigur, destinația sa principală rămâne în picioare, așa că ori de câte ori ai nevoie să tractezi o rulotă sau o remorcă, cuiul auto va fi mereu de ajutor!

Scutul de motor metalic

Nu mai e de mult timp un secret faptul că infrastructura rutieră din România lasă de dorit. Gropile, uneori transformate în adevărate cratere, denivelările sau bordurile foarte înalte pot fi fatale pentru „burta” mașinii tale, așa că ai grijă de motorul acesteia și de componentele auto aflate în imediata vecinătate a acestuia, montând un scut de motor metalic. Acest accesoriu auto va înveli perfect partea inferioară a autoturismului, ferind piesele atât de șocurile care ar putea surveni în urma unui contact cu o suprafață dură, cât și de rugină sau coroziunile cauzate de praful omniprezent sau de materialul antiderapant aruncat în sezonul rece pe toate drumurile publice.

Covorașele auto

Create pentru o bună întreținere a podelei mașinii, covorașele auto pot fi de două tipuri – cele din cauciuc și cele din material textil, adică mochetă. Ambele pot fi utilizate pe tot parcursul anului, deși cele din cauciuc sunt mai degrabă potrivite pentru sezonul rece, în care precipitațiile sunt abundente, iar cele din mochetă s-ar preta mai vine vara, când plouă mai puțin, dar praful este mai dens decât în alte anotimpuri.

Poți alege covorașe universale, însă noi îți sugerăm să cumperi un set dedicat modelului mașinii pe care îl conduci, pentru ca marginile acestora să acopere perfect întreaga suprafață a podelei auto. Le poți curăța foarte ușor și le poți înlocui ori de câte ori este cazul, pentru că au un preț mai mult decât accesibile pentru orice buzunar.

Tăvițele auto

Când vine vorba de organizarea de la interiorul mașinii, o tăviță de portbagaj este un must al accesoriilor de care ar trebui să te folosești. Cu ajutorul acesteia, nu doar că vei reuși să păstrezi ordinea în portbagajul mașinii, dar vei putea evita pătarea acestui spațiu, pentru că fiecare tăviță are margini ridicate, ceea ce înseamnă că în cazul vărsării vreunui lichid, mașina ta va fi protejată. Curățarea tăvițelor se face în câteva minute, prin aplicarea unui jet de apă pe întreaga suprafață a acestora.

Cutiile de portbagaj

Menționam mai sus categoria celor pentru care portbagajul este, câteodată, insuficient pentru toate lucrurile de care au nevoie. Dacă faci parte din ea, înseamnă că o cutie de portbagaj te va face cu adevărat fericit. Simplu de montat direct pe cuiul auto sau pe barele transversale ale mașinii, acest accesoriu va elimina multe din grijile tale atunci când pleci la drum, care ar putea fi Unde punem căruciorul celui mic? Unde înghesuim toate trollerele sau Unde mai punem și skiurile?

Suporturile de bicicletă

Ți-e greu să te desparți de bicicletă chiar și în concediu? Ia-o cu tine oriunde ai merge, pentru că un suport de biciclete este singurul accesoriu de care ai putea avea nevoie pentru a face drumeții pe două roți oriunde dorești. Poți opta pentru un suport pentru una, două sau chiar patru biciclete, dar și pentru multiple metode de prindere a acestuia. Pentru cârligul de remorcare, pentru haion, pentru roata de rezervă sau pentru barele transversale, care te-ar avantaja mai mult?

Vestea bună este că le poți găsi pe toate într-un singur loc, pe AutoGedal.ro, un site cu oferte excelente pentru tot felul de accesorii auto extrem de folositoare, pe care te invităm să îl vizitezi! Platforma îți pune la dispoziție multiple metode de plată, inclusiv cea de trei rate cu zero dobândă, livrare gratuită a produselor comandate în maximum 24 de ore, minimum 24 de luni de garanție și retur gratuit în 14 zile, dacă te-ai răzgândit asupra comenzii. Convinge-te de calitatea produselor AutoGedal și bucură-te de călătorii fericite!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment