6 motive pentru a călători cu Uber

Dă şi tu share articolului

De ceva timp mi-am propus să scriu un articol despre,, De ce sa calatorim cu Uber care ar fi motivele” sau de ce sa mergem cu Uber. Uber m-a surprins mereu plăcut prin seriozitatea lor şi prin faptul că oferă servicii de calitate spre deosebire de companiile de taxi. Dar mai multe vedem mai jos în acest articol. Uber este un o companie de ce oferă servicii de car sharing în multe ţări ale lumii printre care şi în România. A venit și timpul să vedem şase motive pentru a călătorii cu Uber.

1.Este uşor de folosit. Pentru a folosi aplicaţia Uber ai nevoie de o conexiune la internet şi de activarea GPS-ului. Alegi locaţia serviciul uber care ţi se potriveşte, locaţia ta pe harta eventual şi locaţia de destinaţie şi apoi efectuezi comanda de maşină Uber. Prima cursă are discout 50%.

2. Poți opta între serviciul Uber normal sau serviciul Uber Premium dacă doreşti confort şi o maşină mai mare, mai spaţioasă în funcție de dorința ta și de buget.

3. Plătești prin intermediul cardului de debit/credit cu condiţia să ai bani în contul respectiv atunci când îl introduci în contul de uber. Un neajuns ar fi acela că nu poţi plăti cash ca la orice altă companie de taxi ci doar să ai bani în cont. Însă un alt lucru interesant îl reprezintă faptul că nu trebuie să lași bacșiș așa cum folosește la altă companie de taxi convențională. Se poate lăsa și bășici dar doar dacă dorești acest lucru nefiind ,,obligat”.

4. Seriozitate. La Uber șoferii sunt serioși iar dacă consider că un șofer nu s-a comportat corespunzător cu tine ca și client îi poţi acorda rating sau chiar reclamaţie. În funcție de asta poate fi chiar exclus din Uber. este surprinzător faptul că un șofer Uber poate acorda chiar un calificativ unui client pentru a lua altă cursă. În schimb la companiile de taxi nu există aşa ceva. Foarte multe persoane se plâng de atitudinea unor şoferi de taxi.

5. Îi poți spune tu dacă ai un traseu preferat sau dacă lași la alegerea șoferului până la destinație.

6. Dacă se întâmplă să uiți ceva în mașină poți recupera ceea ce ai uitat. Derulezi n jos și introduci numărul de telefon la care doresc să fii sunat apoi apeși pe  „Trimite”. Trebuie să fii conectat(ă) la cont. dacă șoferul răspunde și confirmă că ţi-a găsit obiectul pierdut trebuie să stabilești o oră convenabilă pentru amandoi astfel încât șoferul să se poate întâlni cu tine și să îți returneze obiectul pierdut. În foarte multe cazuri cei care nu au fost în ei atenți și au pierdut obiecte în mașinile şoferilor Uber, și le-au găsit fără probleme. Deci un mare plus pentru Uber. La taxi oare le-aţi fi găsit?

Cam acestea au fost cele șase motive de a folosi Uber. Aș vrea să aflu și părerea voastră în comentarii la acest serviciu care a pătruns în România doar acum câțiva ani.


Daţi şi voi un share şi un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment