Windows 11, lansat oficial. Cum faceți upgrade gratuit

Dă şi tu share articolului

Microsoft a lansat oficial noul Windows 11, la nivel mondial. Update-ul este total gratuit pentru utilizatorii care folosesc acum Windows 10 pe PC-uri compatibile.

Pentru a începe să folosiți Windows 11, trebuie să așteptați ca actualizarea să devină disponibil, prin intermediul Windows Update. Dacă PC-ul întrunește toate criteriile necesare, atunci ar trebui să primiți o notificare prin care sunteți anunțați că Windows 11 este gata de descărcat sau că el va fi disponibil în perioada următoare, sub forma unui update de sistem.

O altă opțiune este să descărcați Windows 11 Download Assistant de la Microsoft. Funcționează similar cu cel pe care celebra companie americana l-a implementat pentru Windows 10. În acest fel, tool-ul poate descărca actualizarea și începe procesul de actualizare când este gata.

Prin intermediul site-ului puteți descărca și un tool care să vă permită să realizați o copie pe un USB a noului sistem de operare. De asemenea, puteți opta și pentru descărcarea unui fișier ISO, pe care să-l puneți apoi pe un DVD, pentru o instalare „clasică”.

Windows 11 aduce o serie de schimbări în platformă, inclusiv o nouă interfață de utilizare, un taskbar actualizat și un meniu de Start nou, Widget-uri, un nou magazin de aplicații Microsoft Store cu suport pentru Android în viitor, dar și DirectStorage, Auto HDR și multe altele.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment