Windows 11, în căutarea timpului pierdut: primul update major vine să îți rezolve problemele, după aproape un an de la lansare

Dă şi tu share articolului

Microsoft a transmis impresia că grăbește lansarea Windows 11 pe 5 octombrie 2021.
Formula desktop a sistemului de operare a fost destul de eficientă de-a lungul timpului.

Actualizarea Windows 11 2022, prima actualizare semnificativă a sistemului de operare, va începe în curând să se scurgă și promite o securitate îmbunătățită, accesibilitate și unele îmbunătățiri pe care gamerii le vor aprecia.

Ce trebuie să știi despre Windows 11 2022

Pentru a afla dacă aparatul dvs. se califică pentru o actualizare, accesați Windows Update din aplicația Setări.
Afacerea vă va indica, de asemenea, orice potențiale probleme din sistem, cum ar fi un driver vechi sau un program incompatibil.
Atât utilizatorii de Windows 11, cât și cei de Windows 10 pot utiliza acest sfat, deși utilizatorii de Windows 10 ar trebui să utilizeze aplicația PC Health Check pentru a confirma că hardware-ul lor este compatibil.

Panos Panay, directorul de produse al Microsoft, a declarat în februarie că dorește ca Windows 11 să fie supus unei “inovații continue” și unor actualizări mai regulate, pe lângă lansarea majoră anuală. Compania a redus semnificativ dimensiunea actualizărilor, precum și timpul de instalare al acestora, a punctat John Cable, șeful Serviciului și Livrării Windows, într-o postare pe blogul său.

Datorită actualizării Windows 11 2022, puteți planifica instalările pentru momentele în care rețeaua locală utilizează surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară, eoliană sau hidroelectrică.
Cu toate acestea, această caracteristică nu va fi accesibilă peste tot.

Interfața de utilizare nu va suferi modificări semnificative, în cazul în care erați curioși.
În plus, veți putea în continuare să modificați meniul Start prin adăugarea de aplicații suplimentare fixe sau mai multe sugestii.
Microsoft introduce, de asemenea, editorul video Clipchamp, care reprezintă un upgrade semnificativ față de produsul Windows actual.

Marea majoritate a funcțiilor de actualizare nou-nouțe din 2022 vor avea loc “în spatele capotei”, la fel ca experiența actuală Windows Update.

Acestea includ o serie de îmbunătățiri în materie de accesibilitate pe care Microsoft le-a introdus la începutul acestui an, cum ar fi comenzile vocale în formă de previzualizare și subtitrările live la nivelul întregului sistem, care vor apărea inițial în partea de sus a ecranului.

În ultimii zece ani, Microsoft a depus mai multe eforturi decât alte companii IT pentru a-și face tehnologia și software-ul mai accesibile.
Aceste modificări includ, printre altele, lansarea kitului Surface Adaptive Kit și înființarea unui Disability Answer Desk.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment