Windows 11 devine semnificativ mai bun pentru jocuri, peste noapte: actualizarea care îți face viața mai ușoară

Dă şi tu share articolului

La mai bine de un an de la lansare, Windows 11 se apropie rapid de un succes răsunător, în mare parte datorită actualizărilor permanente pe care Microsoft le oferă, voluntar sau nu, în mod voluntar.

De la lansarea Windows 10, Microsoft a devenit din ce în ce mai incorectă în ceea ce privește instalarea actualizărilor sistemului de operare.
Indiferent de situație, veți folosi întotdeauna cea mai recentă versiune.
În plus, similar cu modul în care unii oameni au fost forțați să facă upgrade de la Windows 7 sau Windows 8 la Windows 10, alții au fost forțați să facă upgrade de la Windows 10 la 11.
Partea bună, dacă o putem numi așa, este că unele actualizări rezolvă într-adevăr unele probleme presante, la unele dintre ele este posibil ca Microsoft însăși să fi contribuit.

Windows 11, un pic mai rapid, după ce a fost făcut mai lent

După ce a fost instalată cea mai mare actualizare Windows 11 din 2022 încoace, mulți utilizatori au început să se plângă de probleme de performanță.
Viteza mai multor jocuri și aplicații a încetinit.
Vestea bună este că Microsoft a identificat problema și o soluție.

Evident, în momentul în care ați început să jucați un joc video sau să rulați un software mai pretențios, sistemul de operare a început să activeze din greșeală unii algoritmi de reparare.
În cele din urmă, sistemul și programul pe care intenționați cu adevărat să îl folosiți aveau să aibă performanțe mai slabe ca urmare a acestei tehnici de reparare.

Când Microsoft a oprit distribuția actualizării și a interzis instalarea acesteia pe câteva sisteme, situația a scăpat de sub control.
În plus, a fost sfătuit să nu o instaleze până la rezolvarea problemei pentru cei care mai aveau această opțiune.

Cu toate acestea, Microsoft a pus la dispoziție o nouă actualizare care ar trebui să rezolve orice probleme de performanță aduse de versiunea anterioară.
Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța în jocurile “îngenuncheate” de noul Windows 11, NVIDIA a intervenit, de asemenea, pentru a remedia scenariul problematic și a emis o versiune îmbunătățită a propriilor drivere pentru plăcile video.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment