WhatsApp: Informarea Oficiala pentru MILIARDE de Oameni cu iPhone si Android

Dă şi tu share articolului

Pentru că aduce la cunoștința tuturor că au opțiunea de a nu-i anunța niciodată pe ceilalți că au citit sau nu mesajele pe care le trimit, WhatsApp a decis să publice o informație foarte importantă pentru miliardele de oameni care folosesc iPhone și telefoane Android în întreaga lume.

Mai jos, WhatsApp ilustrează cât de crucial ar putea fi să dezactivăm confirmările de citire a mesajelor pe care le primim de la alți utilizatori, astfel încât aceștia să nu știe că le-am citit până când nu decidem să le răspundem.

Această funcție a fost oferită de WhatsApp pentru iPhone și Android de foarte mult timp. Este una dintre cele mai utilizate funcții care sunt accesibile tuturor, indiferent de telefonul folosit, și este folosită de mulți oameni din întreaga lume în conversațiile zilnice cu diverse persoane.

Această funcție specifică a fost instituită de WhatsApp pentru utilizatorii din întreaga lume cu mult timp în urmă, dar din când în când este readusă în discuție pentru a ne reaminti valoarea ei pentru discuțiile private pe care le putem avea cu oricine comunicăm.

Este bine să ne folosim de aceste caracteristici cât încă mai avem șansa de a face acest lucru. În ultimul an, WhatsApp a acordat o atenție deosebită funcțiilor menite să sporească gradul de securitate și confidențialitate pentru utilizatorii de telefoane iPhone și Android, ceea ce, în cele din urmă, este o veste foarte bună.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment