DNSC ii Atentioneaza pe Romani privind Cumparaturile Online de Craciun

Dă şi tu share articolului

DNSC atenționează românii din întreaga țară asupra riscurilor reale asociate tranzacțiilor pe care le facem în perioada sărbătorilor de iarnă, deoarece există o mulțime de fraude la care trebuie să fim atenți.

DNSC discută problemele majore cu care se confruntă multe dintre victimele fraudelor și ne oferă sfaturi despre cum să fim în siguranță în ceea ce poate fi o perioadă foarte dificilă.

Se apropie cea mai aglomerată și mai aglomerată perioadă a anului pentru persoanele care folosesc #onlinehopping.
Pe măsură ce se apropie Luna cadourilor, acum este momentul ideal pentru a crea o listă de “principii de aur” pentru cumpărături online sigure.

Accesați, descărcați și puneți în practică sugestiile din infograficul pe care Europol și Poliția Română vi l-au pus la dispoziție.
Vizitați site-ul web al DNSC pentru mai multe informații și sfaturi despre ce trebuie să faceți dacă descoperiți că ați fost înșelat.

Pe site-ul OnlineSafety, puteți învăța cum să recunoașteți schemele de fraudă online.
DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor derulează o campanie națională de conștientizare numită #SigurantaOnline cu ajutorul partenerilor de afaceri, printre care Microsoft România, BIT SENTINEL, ATTACK Simulator, ANIS sau Dekeneas.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment