WhatsApp devine cu plată. Anunțul oficial care va schimba totul pentru utilizatori. Cât va costa și de ce nu va fi pentru toată lumea

Dă şi tu share articolului

WhatsApp, unul dintre cele mai utilizate programe de mesagerie instantanee, ar putea cere bani.
Iată la ce lucrează creatorii aplicației și care sunt funcțiile pe care le puteți accesa doar contra cost.

Majoritatea aplicațiilor mobile includ și o versiune beta, care permite utilizatorilor să testeze viitoarea iterație a aplicației, permițând totodată dezvoltatorilor să facă modificări ca răspuns la feedback-ul utilizatorilor.
În versiunea beta a aplicației WhatsApp au ieșit la iveală detalii care fac aluzie în mod constant la posibilitatea unei versiuni comerciale a WhatsApp.

Se pare că o versiune premium, pe bază de abonament, a programului va fi lansată de Meta în curând.

În codul WhatsApp Beta au fost descoperite trei funcții suplimentare care pot fi accesate doar prin plata unei taxe.
Alte caracteristici ar putea fi adăugate fie înainte, fie după debutul oficial, potrivit zvonurilor.

Cei care aleg să treacă la versiunea premium vor primi un link către profilul lor WhatsApp pe care îl pot personaliza.
Acest link, care poate fi modificat la fiecare trei luni, face ca, de exemplu, contactarea unei corporații să fie mai simplă decât folosirea metodei standard bazată pe numărul de telefon.

WhatsApp va introduce versiunea cu plată a aplicației

Cea de-a doua caracteristică demonstrează cum ediția premium va suporta până la 10 conexiuni simultane pentru același cont activ.
Numărul maxim de dispozitive conectate simultan per utilizator este stabilit în prezent la 4.

Deoarece tot mai multe persoane lucrează de acasă în zilele noastre, creatorii software-ului s-au gândit cum să faciliteze interacțiunile prin apeluri video prin creșterea numărului de participanți.
Cea de-a treia funcție nouă le va permite utilizatorilor care plătesc abonament să înceapă apeluri video cu până la 32 de alte persoane.

Anterior se știa că gigantul tehnologic testa apeluri video criptate pentru 32 de persoane, dar nu se știa dacă acest serviciu va fi sau nu contra cost.
Și ca să rezumăm, WhatsApp Premium se adresează mai mult companiilor, astfel că vor beneficia de facilități care pot mări productivitatea.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment