WhatsApp anunță noi modificări. Ce funcții vor fi implementate

Dă şi tu share articolului

WhatsaApp anunță noi modificări și ni funcții ce vor fi implementate în scurt timp.
Foarte multă lume își dorește ca aplicațiile să aibă o themă neagră. EI bine modul ,,întunecat” va fi pe WhatsApp disponibil în versiuean de testare beta p e Android și IOS.

iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând. Modul „întunecat” este destinat protejării ochilor utilizatorilor, având şi un impact mai mic asupra bateriei aparatului.

Modul întunecat sau dark mode deja există pe facebook messenger dar de acum există și pe whatsapp momentan pe versiune de teste beta. De asemenea utilizatorii aplicației facebook lite vor primi și ai acces la modul dark fără a fi nevoiți să descarce ceva în telefon.

Este un pas mare pentru WhatsApp, o aplicaţie a Facebook ce are în prezent 2 miliarde de utilizatori activi.

Printre modificările care vor fi implementate se mai numără introducerea de reclame, funcţia de autodistrugere a mesajelor şi clipuri Boomerang, de scurtă durată, care pot fi derulate înainte şi înapoi.

Aceste noi funcții care vor fi implementate în whatsapp și facebook messenger lite au fost foarte așteptate de către utilizatori. Tot mai mulți oameni dorind asta dar iată că în sfârșit vor fi lansate.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment