WhatsApp a fost picat. Ce s-a întâmplat cu mesajele utilizatorilor cât n-a funcționat aplicația

Dă şi tu share articolului

În această dimineață, există probleme cu WhatsApp, o rețea de socializare care face parte din grupul Meta.
Pentru mulți utilizatori, WhatsApp a fost indisponibil pentru perioade lungi de timp.

UPDATE: În cazul în care nu a fost deja, serviciile WhatsApp sunt din nou funcționale, iar utilizatorii ar trebui să poată utiliza în curând aplicația.
WhatsApp a fost indisponibilă timp de câteva ore, dar aplicațiile pentru Android și iOS, precum și WhatsApp Web, sunt acum operaționale.
Rețineți că, în timp ce aplicația de pe telefon ar trebui să funcționeze în acest moment, unii utilizatori raportează că serviciul încă nu funcționează pe WhatsApp Web.

WhatsApp a eșuat, făcând imposibilă trimiterea de mesaje către grupuri sau conversații private. Problema pare să fie răspândită în mai multe națiuni, deoarece împiedică, de asemenea, trimiterea de mesaje către grupuri în grupuri.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, problemele aplicației ar fi început, potrivit downdetector.com.
În această dimineață, utilizatorii WhatsApp nu au putut trimite mesaje către grupuri, iar apoi serviciul a picat complet.

WhatsApp a picat: utilizatorii nu mai pot trimite mesaje

Milioane de utilizatori ai celebrului serviciu de mesagerie instantanee WhatsApp, deținut de Meta și utilizat pentru schimbul de mesaje text scurte, se confruntă în prezent cu o problemă majoră.
În prezent, utilizatorii WhatsApp nu pot trimite sau primi mesaje, iar această problemă nu este limitată la România.
Indianexpress.com poate atesta faptul că atât conversațiile individuale, cât și cele de grup sunt afectate de această întrerupere.

În prezent, trimiterea unui mesaj pe grupurile WhatsApp pare să fie imposibilă, dar și discuțiile private par să fie afectate în mod semnificativ.

Pentru comparație, 87% dintre utilizatori au declarat că nu au putut trimite mesaje, iar 10% au spus că aplicația nu funcționează deloc.

De asemenea, în multe părți ale lumii nu este posibil să efectuați apeluri audio sau video cu ajutorul WhatsApp.

Utilizatorii din SUA și India, printre altele, raportează că nu pot trimite mesaje în grupuri și discuții private.
Funcția care arată când un mesaj este primit și citit a încetat inițial să mai funcționeze.
Primele probleme, care afectează atât versiunea pentru Windows, cât și aplicația pentru smartphone-uri, au fost raportate la ora 10:00 EST.

Pe harta de mai jos, puteți observa în ce parte a țării sunt cele mai răspândite probleme ale aplicației WhatsApp.

Rapoartele de probleme ale utilizatorilor care au fost cele mai frecvente în ultimele 24 de ore sunt, de asemenea, reprezentate pe această hartă.
Diferite probleme sunt semnalate frecvent pe parcursul zilei.

La momentul redactării acestui articol, grupul WhatsApp nu a dat nicio explicație oficială pentru dificultățile tehnice pe care le-a întâmpinat astăzi, 25 octombrie.
Deși nu există o explicație formală până la momentul redactării acestui raport, atunci când s-a blocat în 2021, “modificările de configurație ale routerelor care coordonează traficul de rețea între centrele de date au cauzat probleme care au oprit această conexiune”, potrivit raportului.
Din cauza “efectului în cascadă”, serviciile Facebook au fost oprite mai mult timp.

În acest context, este posibil să vorbim de un scenariu similar și astăzi, când WhatsApp a picat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment