WhatsApp: 2 Schimbare SECRETE pentru Telefoanele iPhone si Android

Dă şi tu share articolului

Vorbim despre o veste pe care mulți o așteptau de foarte mult timp în aplicația de mesagerie. În acest moment, WhatsApp face în liniște două modificări semnificative în programul care este folosit de miliarde de oameni pe iPhone și telefoane Android.

În primul rând, WhatsApp a făcut schimbări în aplicație care modifică modul în care sunt afișate mesajele pe iPhone și Android, astfel încât psd-ul ales pentru afișare în platformă va fi afișat cu prioritate în locul numărului de telefon atunci când un mesaj este trimis de cineva care nu se află în agenda noastră de contacte.

Firma nu ne-a permis până acum să facem aceste căutări în funcție de data la care a fost primit sau trimis un mesaj, dar este un lucru așteptat cu siguranță de mulți utilizatori. WhatsApp introduce și o a doua îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește căutarea prin mesajele pe care le avem într-o discuție.

Nu avem de ales decât să așteptăm ziua în care totul ne va fi disponibil în mod public, deși s-ar putea să nu trebuiască să așteptăm atât de mult până la urmă. WhatsApp face aceste modificări în liniște și le va oferi în mod oficial utilizatorilor din întreaga lume într-un viitor nu prea îndepărtat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment