Volkswagen va fi un competitor direct cu Tesla

Dă şi tu share articolului

Volkswagen va fi un competitor direct cu Tesla

Volkswagen face un pas important în realizarea unui vehicul full electric volkswagen până la urmă a reușit să facă uitării scandalul Dieselgate. Grupul VAG şi-a schimbat viziunea după cest scandal Dieselgate orientându-se mult mai mult către producţia de autovehicule alectrice. Este drept şi Europa avea nevoie de o industrie mai dezvoltată pentru producţia de maşini electrice.

Există autoturisme full electrice realizate de mărci europene cum ar fi Volkswagen E-Golf, Renault ZOE, Citroen-C-zero
Știm cu toții că scandalul diesel Gate a fost în atenția publicului și din acest motiv guvernul german a pus presiune pe grupul Volkswagen pentru a-și îndrepta greșeala.

Mai precis Volkswagen va concura direct cu tesla.

Mașina va fi un Sedan de dimensiuni medii

După ce scandalul dieselgate aproape că a fost uitat de către public, Volkswagen încearcă să realizezi o tranziție către mașinile electrice îndreptându-se către segmentul acesta.

Volkswagen vrea are de gând să lanseze o mașină electrica era aceasta va avea un preț de aproximativ 23.000 de dolari.

Conducătorul german are de gând să transforme trei fabrici pentru a produce platforma pe care se va axa  mașina. Vorbim aici despre platforma MEB (modular electric drive matrix).

Cei de la Volkswagen au de gând să vândă 10 milioane de exemplare ID Aero.

Există surse care afirmă faptul că nemții făcut parteneriate cu SK Innovation (producător de celule din bacterii din Coreea de Sud) dar și cu americanii de la Ford.

Volkswagen are deja în portofoliu un autoturism full electric este vorba despre Volkswagen e-Golf cu un motor de 100 kW
(136 CP), dar acum să se implice mult mai mult înrolându-se în această activitate de producere mai mult autoturisme full electrice.
E drept că producerea unui autoturism electric este ceva mai simplu față de o mașină convențională, întrucât bateriile sunt fabricate în altă țară. Dar principiul de baza al realizării unui autoturism electric e mult mai simplu în comparație cu fabricarea unui motor termic.

Aştept şi eu cu mare interes noutăţi despre noul sedan atunci când va intra în producţie

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment