Vești proaste pentru fanii PlayStation: ce joc urmează să fie retras de pe PS Plus Extra

Dă şi tu share articolului

Din nefericire, în decembrie 2022, utilizatorii PlayStation Plus Extra nu vor mai avea acces la un joc nou semnificativ.

Data la care Assassin’s Creed Valhalla nu va mai fi inclus în abonamentul PS Plus Extra a fost dezvăluită pe pagina PlayStation Store, iar data se apropie mai repede decât ar putea anticipa majoritatea gamerilor.
De la lansarea PS Plus Extra la începutul acestui an, jocul a fost unul important care este disponibil pe platformă.

Având în vedere că Assassin’s Creed Valhalla a fost una dintre principalele atracții ale serviciului de abonament și a fost puternic promovat, eliminarea jocului este o decizie semnificativă.

PS Plus Extra este un serviciu de abonament pentru PlayStation 4 și 5
Abonații la PS Plus Extra vor avea timp până pe 20 decembrie să descarce jocul.
În caz contrar, din acest moment, accesul la Assassin’s Creed Valhalla va fi posibil doar prin metode externe de achiziție.
Abonații mai au timp să joace Grand Theft Auto: Vice City – Definitive Edition, deoarece este programat să expire în februarie.

Pentru jucătorii și susținătorii celui mai nou episod al seriei Assassin’s Creed, aceasta este o veste dezamăgitoare.
Cei care tocmai s-au înscris în serviciu pentru a juca jocul sunt cei mai dezamăgiți de această veste, deoarece vor avea la dispoziție doar o fereastră scurtă de timp pentru a-l finaliza înainte de a fi eliminat.

Cu toate acestea, sperăm că în viitorul apropiat va fi adăugat din nou în catalog.
Mulți oameni consideră că este dezamăgitor să audă despre eliminare, dar cel puțin eu încă mai pot achiziționa jocul la un preț redus.
Partea bună este că, poate că expirarea lui Assassin’s Creed Valhalla PS Plus Extra va elibera spațiu în catalog pentru alte jocuri grozave care vor fi adăugate în viitorul apropiat.
Următoarea mișcare a celor de la Sony va trebui să fie anticipată de abonați.

Disponibil acum pe PC, PS4, PS5, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S este Assassin’s Creed Valhalla.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment