Unul dintre cele mai populare laptopuri Lenovo este la super pret pe Amazon pentru doar 384 de dolari – adică mai bine de 570 de dolari reducere

Dă şi tu share articolului

Astazi vom trece in revista un laptop foarte interesant din punctul meu de vedere. Si anume lenovo IdeaPad 3 Dacă și dumneavoastră le iubiți și decideți să le cumpărați prin intermediul link-urilor de mai jos, este posibil să primim un comision. Prețurile și disponibilitatea se pot modifica.

Cateva cuvinte despre Lenovo Ideapad 3

Ofertele de laptopuri valoroase sunt puține și rare, așa că atunci când un model recent lansat de la un brand de tehnologie nr. 1 cel mai bine vândut este scos la vânzare cu o reducere de 60%, cumpărătorii iau aminte! Și chiar acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra.

Acesta este cazul laptopului Lenovo Ideapad 3, lansat în 2022. Calculatorul super rapid și extrem de subțire este la vânzare chiar acum la doar 384 de dolari pe Amazon pentru sărbători – adică peste 570 de dolari din prețul său original – și reprezintă una dintre cele mai mari oferte de laptopuri Lenovo pe care le-am văzut anul acesta. De asemenea, dacă îl comandați acum, ajunge înainte de Crăciun!

Pe lângă toate caracteristicile și dotările hardware standard ale laptopului, dispozitivul în tonuri de bronz are un ecran tactil HD de 15,6 inchi, perfect pentru editarea fotografiilor, a videoclipurilor sau doar pentru streamingul emisiunilor și filmelor preferate.

Un alt aspect care se remarcă este faptul că vine cu sistemul de operare Windows 11 Home preinstalat, ceea ce îl face o achiziție all-in-one.

Laptopul Lenovo Ideapad 3 are, de asemenea, 8 GB de memorie RAM de mare lățime de bandă, ceea ce îl ajută să ruleze fără probleme mai multe aplicații și file de browser în același timp, fără să înghețe sau să întârzie. Hard disk-ul său de 256 GB este, de asemenea, util pentru cei care au nevoie de mult spațiu pentru a salva proiecte mari, lucrări trimestriale, fișiere video, audio și foto și multe altele. De asemenea, acest lucru contribuie la un proces de pornire și de transfer de date fulgerător de rapid.

Laptopul deja best-seller vine, de asemenea, cu două porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0 Type-A, un port HDMI, o mufă audio combinată, un cititor de carduri media SD multiformat, un port wireless-AC Wi-Fi 5 și un port combo Bluetooth.

Deci, ce cred cumpărătorii Amazon despre această ofertă epică de laptop Lenovo? Consensul general este că noua lansare este una dintre cele mai bune oferte pe care le veți găsi în acest an.

“O valoare incredibilă pentru preț”, a scris un cumpărător, iar un altul a adăugat că este “mulțumit de viteză și performanță” și că “îl recomandă pentru utilizatorul zilnic”.

Recenzenții au împărtășit, de asemenea, că se potrivește perfect în diferitele lor profesii și stiluri de viață, de la studenți la profesori și, bineînțeles, utilizatori ocazionali.

Prindeți noul și deja foarte recomandat 2022 laptop Lenovo Ideapad 3 în timp ce este redus cu 60% pe Amazon. Această ofertă de laptop Lenovo este una pe care probabil nu o veți mai vedea din nou! De asemenea, rețineți că, dacă comandați acum, acesta va ajunge înainte de Crăciun.

Concluzii

Cam asta ar fi ”in mare” despre acest laptop. Un laptop bbun ce raspunde nevoilro voastre, chiar si putin gaming. Eu il recomand cu caldura.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment