Trucuri Instagram – cum vezi doar postările prietenilor, fără postări recomandate și fără reclame

Dă şi tu share articolului

Există o soluție dacă ai simțit că Instagram te-a indus în eroare în ultima vreme cu o tonă de lucruri complet inutile, pline de reclame și de postări de la conturi pe care nu le urmărești.

De un an, dacă nu chiar mai mult, Instagram concurează continuu cu TikTok pentru a smulge cât mai multe funcții și opțiuni.
Între timp, și-a neglijat utilizatorii, agravându-i și mai mult pe aceștia.
Gândiți-vă la accentul agresiv pus pe role sau compilații video de la persoane sau organizații cu care nu aveți nicio afiliere, pe care nu le-ați căutat niciodată și pe care nu le-ați urmărit niciodată.
aO altă formă de demență este că le puteți vedea pe Facebook în detrimentul prietenilor și familiei, dar acesta este un alt subiect.

Cum vezi postări pe Instagram doar de la persoane pe care le urmărești

Există o soluție dacă v-ați săturat de postările recomandate și de fluxurile nesfârșite de reclame Instagram care dăunează conturilor pe care le urmăriți.
În mod surprinzător, există ceva ce puteți face în acest sens.
Există două fluxuri principale de postări pe Instagram din care puteți alege, în ciuda faptului că funcția este ascunsă și este îndoielnic că mulți oameni o vor ști sau își vor aminti de ea.

Cele două sunt ascunse sub termenul Instagram de pe pagina principală a programului și sunt intitulate Favorites and Following sau Following and Favorites.

Following sau Following afișează doar postările persoanelor pe care le-ați urmărit de-a lungul timpului, în timp ce ambele sunt fluxuri cronologice de postări.
Așa ar fi trebuit să fie Instagram încă de la început și, în opinia mea, probabil că așa a fost de ceva vreme.

Așa ar fi trebuit să fie Instagram de la început și, în opinia mea, probabil că a fost de ceva vreme.
Nu vreau să sugerez că nu doriți postări de la conturi pe care nu le urmăriți și care sunt recomandate de un algoritm, dar faceți acest lucru cu prețul companiilor și persoanelor fizice la care țineți cu adevărat.
În orice caz, nu uitați să folosiți butonul pe care Instagram l-a ascuns în colțul din stânga sus.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment