Trucuri Facebook – cum îți ascunzi lista de prieteni ca să nu știe nimeni pe cine cunoști pe internet

Dă şi tu share articolului

Facebook vă oferă în continuare opțiunea de a vă păstra întreaga listă de prieteni privată, chiar dacă nu puteți ascunde existența unui prieten individual de ceilalți din lista de contacte.
Beneficiile sunt substanțiale, iar tehnica este cât se poate de simplă.

Este esențial să rețineți că majoritatea setărilor pe care le modificați pe o parte a Facebook se transferă pe cealaltă, indiferent dacă îl utilizați pe desktop, pe dispozitivul mobil sau pe ambele.
Chiar și locul în care localizați setările necesare este comparabil sau identic.
Este esențial să știți exact ce anume doriți să modificați și, mai ales, ce anume face.

Cum ascunzi lista de prieteni pe Facebook

Vă puteți ascunde rapid lista de contacte de pe Facebook, astfel încât să nu mai fiți nevoit să răspundeți la întrebări incomode legate de cunoștințele dvs. cu o persoană sau alta.
Utilizând browserul web preferat și un computer cu Windows, Mac sau Linux, conectați-vă la Facebook. În colțul din dreapta sus, faceți clic pe imaginea dvs. de profil și selectați Settings and Privacy (Setări și confidențialitate).
În noua casetă, selectați Privacy (Confidențialitate) în Settings (Setări).
Vă interesează opțiunea “Who can see your friends list?” (Cine poate vedea lista dvs. de prieteni?) din partea dreaptă a paginii, care este înconjurată de o listă lungă de opțiuni.
Schimbați setarea de la Public la Doar eu, făcând clic pe Editare în partea dreaptă.

Sistemul din Facebook pe telefon este destul de asemănător, după cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus. Pentru a intra în meniul principal al aplicației după conectare, faceți clic pe cele trei liniuțe din colțul din dreapta jos.
Selectați Settings (Setări), apoi selectați Profile settings (Setări profil) din lista de opțiuni.
În partea de sus a ecranului, Privacy is of importance to you (Confidențialitate).
Schimbați setarea pentru “Who may see my friends list?” (Cine poate vedea lista mea de prieteni?) de la Public (Public) la Just me (Doar eu) în noua fereastră, apăsând pe ea.
Asta este tot; modificările intră în vigoare imediat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment