Televizoarele OLED de la Loewe ajung în România și în varianta de 48 de inch

Dă şi tu share articolului

Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48 oferă calitatea imaginii OLED ca opțiune suplimentară la familia Loewe bild v cu noua diagonală a ecranului.
Acest lucru implică faptul că și potențialii clienți care nu dispun de spațiu pentru un televizor cu ecran mare se pot bucura totuși de un model premium.

Televizoarele vin cu un ecran OLED 4K de ultimă generație, șasiu SL5, canal dublu și multi-tuner dublu, procesare quad core SX8 și toate aceste caracteristici.
Bara de sunet echipată cu șase difuzoare are 80 de wați și este dotată cu HDR10 și HLG pentru a oferi un contrast maxim.
Sunt oferite atât o versiune dr+, care include un HDD integrat de 1TB, cât și o versiune fără noul Loewe bild v.48.

Modul Easy TV încorporat face ca utilizarea televizorului să fie mai simplă și mai convenabilă, permițând accesul doar la cele mai importante funcții.
Cu opțiunea de a opri toate conexiunile și transmisiile la internet (LAN, WLAN) și Bluetooth, Easy TV Mode asigură confidențialitatea și protecția completă a datelor.
Televizorul OLED, 4K Loewe bild v este produs pe o linie de producție de ultimă generație la sediul central al companiei Loewe din Kronach, Germania, și este calibrat din fabrică, ceea ce înseamnă că fiecare ecran este reglat corespunzător.

Este simplu să vă înregistrați emisiunile TV preferate cu Loewe bild v, deoarece nu necesită un hard disk USB extern pentru a înregistra emisiunile TV, deoarece varianta Loewe dr+ include un HDD integrat de 1 terabyte.
Pentru persoanele care nu pot alege între o emisiune de divertisment, o emisiune polițistă sau un documentar, Loewe bild v.48 face totul mai simplu.
Puteți înregistra două emisiuni TV în același timp sau puteți viziona o emisiune în timp ce înregistrați alta, datorită sistemului integrat cu două canale și tunerului dublu pentru toate canalele de recepție.
Programele pot fi, de asemenea, întrerupte și reluate la o dată ulterioară. Programele pot fi, de asemenea, întrerupte și reluate la o dată ulterioară.
În arhiva de înregistrări există un afișaj clar de previzualizare cu titlul programului și data, ceea ce evită necesitatea unei căutări obositoare și facilitează începerea redării programului.

Bara de sunet stereo pentru modelele Loewe bild v cuprinde șase drivere, o cutie de bas cu reflexie închisă, 80 de wați de putere și un design în formă de V care înconjoară ecranul.
Funcția de personalizare a sunetului Mimi Sound permite amplificarea sunetului în funcție de capacitatea auditivă a ascultătorului.
Dispozitivul, printre altele, îmbunătățește audibilitatea difuzorului fără a crește volumul, ceea ce este cel mai bine pentru sănătatea auzului.

Suportul de podea Loewe floor2ceiling, suportul de podea flexibil și suportul de podea universal sunt disponibile ca accesorii. Televizoarele sunt livrate cu versiunea robustă Loewe, cu suport de masă rotativ.
În plus, suportul de podea cromat Loewe C poate fi utilizat împreună cu bild v.48.
Colecția este completată de opțiunile de montare pe perete Loewe slim 432 și de suportul universal de perete.

Comercianții autorizați vor începe să ofere Loewe bild v.48 dr+ și v.48 în luna noiembrie a acestui an.
Costurile de vânzare cu amănuntul sugerate pentru varianta “de bază” sunt de 2499 € și, respectiv, 2899 €.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment