Motorola razr – telefonul cu clapetă pentru anul 2022 vine cu performanțe bune dar scump

Dă şi tu share articolului

Motorola Razr 2022, un gadget reproiectat pentru a împinge limitele și a oferi noi opțiuni de utilizare, este noua generație de Razr a companiei.
Acest dispozitiv este o îmbunătățire față de iterațiile anterioare, care se bazează pe și îmbunătățește aspecte cheie.

Razr 2022 se mândrește cu un design elegant, neted, mic și minimalist.
Există două inferențe în el, iar ambele îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Fără a fi nevoit să deblocheze telefonul, utilizatorul poate primi notificări, citi și trimite mesaje, face fotografii, face plăți și multe altele datorită ecranului interactiv Quick View de 2,7 inchi.

Clienții vor primi cu noul Razr 2022 un ecran FHD+ P-OLED de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz.
Ecranul are peste un miliard de nuanțe datorită tehnologiei P-OLED, variind de la cel mai întunecat negru până la cele mai bogate și mai vii nuanțe.
În plus, Razr are un ecran care satisface standardele cinematografice de acuratețe și are o gamă de culori DCI-P3 de 100%, ceea ce îl face ideal pentru divertisment.

Odată ce Razr-ul este deschis, puteți utiliza capacitatea de ecran divizat pentru a vizualiza mai multe aplicații deschise.
Astfel, în timp ce pregătiți cina sau faceți conversații video, veți putea să vizionați un videoclip și să scrieți texte.

Calitatea înaltă este doar începutul a ceea ce are de oferit cea mai modernă cameră foto pentru telefoane cu clapetă.
Fotografiile mai clare sunt posibile datorită senzorului camerei principale de 50 MP cu senzor de 50 MP, cu sensibilitate îmbunătățită de 4 ori în condiții de lumină slabă a tehnologiei Ultra Pixel.

Utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare folosind Instant All-Pixel Focus pentru o performanță sporită, în special în condiții de iluminare slabă.

Cu noua cameră foto, puteți face mai multe fotografii datorită funcției ultra-wide de 13 MP și vă puteți apropia mai mult de subiect cu ajutorul senzorului de vizualizare macro – de până la 3,5 ori mai aproape – decât cu obiectivele obișnuite pentru a surprinde chiar și cele mai mici detalii.

Toate aceste camere pot fi utilizate împreună cu ecranul Quick View pentru a face cele mai neașteptate selfie-uri.
Camera frontală de 32 MP, cea mai bună rezoluție disponibilă pe un telefon cu clapetă, poate fi utilizată pentru selfie-uri și chat-uri video pe un ecran mai mare.

Motorola a dotat Razr 2022 cu un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 pentru a se asigura că acesta ține pasul cu cerințele utilizatorilor.

În plus, noul gadget are o baterie rezistentă, de 1,25 ori mai mare decât cea a versiunii anterioare, dispune de un încărcător TurboPower de 30W cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă și oferă ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Motorola Razr 2022 poate fi achiziționat în România de la partenerii de la Altex, Digi și Emag la prețul recomandat de 5999 lei.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment