Skoda va lansa 3 modele noi în Romania în 2021. Unul este electric

Dă şi tu share articolului

Trei modele noi de la producătorul ceh Skoda vor intra pe piața din România anul viitor, dintre care unul este electric. SUV-ul electric Skoda Enyaq va debuta în luna mai. Reprezentantul Skoda România a declarat pentru wall-street.ro că va urma apoi facelift-ul Skoda Kodiaq și modelul Skoda Fabia.

Modelul Skoda Enyaq iV 60 are un motor electric în spate cu o putere de 180 CP. Bateria are o putere de 62 kWh și o autonomie de croazieră de 390 de kilometri (WLTP). Acesta este primul model ceh cu tracțiune spate. Va fi disponibil din luna mai.

Primul model ŠKODA construit pe platforma de electrificare modulară (MEB) a Grupului Volkswagen va fi disponibil într-o versiune specială „Founder Edition” limitată la 1895 de unități. Skoda Kodiaq facelift Începând din iunie, Skoda Kodiaq facelift va fi disponibil în România.

În prezent, prețul taxelor incluse al acestui model este cuprins între 26.000 și 42.000 de euro. Cehii au pregătit doar schimbări minore în partea din față și din spate a Kodiak. Skoda Fabia Noua generație Skoda Fabia va fi disponibilă în noiembrie 2021.

Cel mai probabil, noua generație de Skoda Fabia este potrivită doar pentru motoarele pe benzină.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment