Singura maşină din lume în care nu a murit nimeni într-un accident rutier

Dă şi tu share articolului

Singura maşină din lume în care nu a murit nimeni într-un accident rutier

De ce ţi-ai lua un Volvo XC90? Păi datorită faptului că statistica cu privire la număerul accidentelor soldate cu morţi spune totul. 

Da ați auzit bine ,,cea mai sigură mașină din lume” aşa a fost supranumită. Nu este vorba de supoziții sau o chestiune de subiectivism. Datele statistice confirmă această performanță. Volvo XC90 singurul autovehicul din lume nu au fost înregistrate în deces în accidentele rutiere. Echipa de Cercetare de la Tatschcan Redearch este o o companie ce este specializată în domeniul siguranței vehiculelor.Să nu uităm că Volvo a fost prima mașină:în care au existat sisteme de siguranță inovatoare și aici putem aminti de asistentul la frânare de urgență. În cazul în care nu reușești să pui frână să oprești înainte să lovești un obstacol mașina era capabilă înainte să facă acest lucru.Volvo inovează tehnologiile care salvează vieți și fără îndoială reprezintă cea mai sigură mașină din lume. Primul model Volvo XC90 a fost lansat în anul 2002 și a evoluat continuu. Datele statistice sunt colectate în perioada de timp 2004 și 2017 și drept urmare nu a existat nici o persoană pasager sau șofer care să fi murit un accident de circulație cu această mașină bineînțeles.

Că tot am vorbit de siguranță SUV-ul volvo XC90 la testele realizate de Euroncap obținut 5 stele din totalul de 5 și îi conferă statutul de cea mai sigură mașină din lume.
Matthew Avery directorul echipei de cercetare susține că citez ,, rezistența ei nu stă doar în modul în care se ține pe șosea, și în sistemele pasive, precum și centurile de siguranță, airbag-urile și structura eu fundamentală”.

Da, este adevărat însă există și în mașini similare volvo XC90 60 vorbim de mașini din același segment practic. Audi Q7 este modelul din același segment care are nenumărate sisteme de siguranță și putem să analizăm vehicule relevante și autoturisme cu expunere similară. Tot mai mulți producători urmarea accent pe siguranța mașini. Este drept că aceste sisteme care erau în în trecut disponibile pe mașini Premium și superpremium încet încet ali cum reglezi pe modelele din segmentele inferioare. Și asta este îmbucurător întrucât un șofer fie el cât de bun are nevoie să fie ajutat momente critice tocmai de aceea care le regăsim pe mașinile Premium vin în sprijinul nostru.

Alți producători cum ar fi BMW Mercedes-Benz aș putea să îi pun pe locul al doilea după Volvo. E drept că Volvo și Land Rover 100% în sistemele de asistență la frânare de urgență. Mercedes are 88% este foarte bine când ne gândim la Volvo este excelent.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment