Școala online se bucură de o actualizare importantă: ce a anunțat Google pentru Classroom și Meet

Dă şi tu share articolului

În timpul pandemiei, copiii au devenit dependenți de educația online, care a fost experimentată prin Google Classroom. Acum, serviciile conexe vor suferi actualizări importante împreună cu Meet și Workspace. Nu toți profesorii știu cum să folosească Google Classroom pentru a preda în 2020 și 2021 și majoritatea dintre ei nu au făcut niciun efort pentru a-și ajusta stilul și conținutul de predare online. Cu toate acestea, Google încă încearcă să ajungă la cei care încă mai au nevoie de cursuri online.

Într-un nou articol pe blogul oficial Google, compania a anunțat o serie de instrumente pentru a îmbunătăți experiența online pentru studenți și studenți în contextul pandemiei Covid-19. Deși aceste modificări sunt pentru toate instrumentele software utilizate în procesul de educație, accentul se pune pe Google Classroom.

Aplicația Android Classroom va primi îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește suportul offline în următoarea perioadă, permițând studenților să-și finalizeze munca chiar și fără acces la Internet. Aceștia vor putea începe subiecte, deschide atașamente în Drive sau pot scrie articole fără o conexiune activă.

Dacă una din orele tale implică interacțiunea cu fotografii, tot pe Android, cu siguranță îți va fi mai ușor să le combini într-un singur documente, să le decupezi, rotești sau să le ajustezi gradul de luminozitate.

Odata cu editarea temelor existente pe web, iOS sau Android, prin intermediul Classroom vei putea să îngroși, înclini sau să subliniezi text, la fel ca în Microsoft Word. Listele punctate vor reprezenta de asemenea o posibilitate. Dacă vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele de IT, Google tocmai a lansat un curs gratuit de știința calculatoarelor intitulat CS Firs și este disponibil acum.

Profesorii vor avea o viață mai ușoară în a controla temele copiilor, a da note, în a verifica dacă este cazul de plagiat sau dacă trebuie să atașezi un feedback la o lucrare. Lista completă a schimbărilor o găsești aici. Până la urmă asta este și obiectivul acesdtor aplicații să fim mai productivi.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment