Cum să citești mesajele de pe WhatsApp fără a deschide chat-ul: expeditorul nu va ști că i-ai văzut mesajul trimis

Dă şi tu share articolului

Există un truc secret pentru a vizualiza imagini pe WhatsApp fără a avertiza expeditorul că le-ați văzut. Această tehnică evită doar presiunea ciudată de a trebui să răspunzi, deoarece persoana care ți-a scris știe că ai văzut mesajul.

După cum știm, când vine vorba de WhatsApp, raportul mesajului începe cu o bifă gri (când este trimisă), apoi cu două bifări gri (când mesajul ajunge pe telefonul lor) și apoi două bife albastre Bifați (când este trimis) citit). După vizionare, veți găsi și imagini salvate în galeria telefonului (dacă nu ați dezactivat această opțiune).

Din păcate, această tehnologie funcționează numai pe iPhone, deci, dacă folosiți un dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android nu o sa aveti noroc. Aceasta este o metodă foarte simplă care implică exportarea chat-ului ca fișier descărcat și orice imagini atașate. Acesta este modul de citire a mesajelor WhatsApp fără știrea expeditorului În primul rând, trebuie să deschideți WhatsApp și să vă asigurați că vă aflați în fereastra principală de chat cu o listă cu toate conversațiile. Apoi, selectați chatul pe care doriți să îl vizualizați și faceți clic pe opțiunea „Mai multe / Altele”.

Apoi, apasă pe „Exportați chatul”.

Pasul următor e să apeși pe „Atașați conținut media”.

La final, atinge „Salvați în fișiere”.

Prin urmare, puteți alege unde doriți să salvați chatul exportat și să găsiți mesaje și fotografii acolo. Le puteți vizualiza fără ca alții să știe că ați văzut ce au trimis. Un alt mod evident de a verifica mesajele fără a avertiza pe nimeni este să treceți telefonul în modul avion și apoi să citiți mesajul. Modul avion dezactivează orice conexiune WiFi sau de date, deci WhatsApp nu poate spune expeditorului că ați citit mesajul. Desigur, odată ce ieșiți din modul avion, chat-ul va fi actualizat și vor primi o bifă albastră.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment