Samsung a lansat un monitor curbat de gaming FullHD

Dă şi tu share articolului

Samsung a lansat un monitor curbat de gaming FullHD

În sfârșit previziunile mele s-au adeverite cu privire la apariția monitoarelor cu ecrane curbate. Samsung este prima companie din lume care a reușit să producă un monitor curbat destinat gaming-ului.

Monitoarele
curbate pătrundeau în imaginația mltor oameni încă de acum câțiva ani,
dar se pare că lucrurile au devenit realitate. Monitoarele curbate sunt
foarte greu de produs, dar odată ce tehnologia va avansa încet încet iar
cererea de pe piață va fi din ce în ce mai mare prețurile vor scădea
substanțial.
Acum 3 zile Samsung a prezentat un nou monitor de gaming. Monitorul are un panel SVA (super vertical alignmanet), diagonală de 27 inci și rezoluție Full HD. Contrastul acestui monitor este dinamic de 3000:1. Monitorul Samsung CH711 face parte din gama mid-range. Panelul acestui monitor curbat rulează la 60 Hz și după preferințe i se poate face overclock până la maxim 72 de Hz.
Tehnologia AMD FreeSync este prezentă iar aceasta te va ajuta să sincronizezi în timp real rata de reînprospătare cu framerate-ul dar numai dacă se situează între 48 și 72 fps.
Trebuie să menționam faptul că acest monitor are o curbură de 1800 R, asta înseamnă ca este de două ori mai mare față de modelele precedente. Monitorul are suport pentru passthrough audio de asemenea dacă tot rămânem la capitolul conectivitate acestea are Display Port, HDMI 1.4a și legendarul VGA.
Prețul pentru acest monitor este de 1350 de LEI.
Monitorul sosește în două versiune de 27 și 31.5 inci.Câteva cuvinte și despre tehnologia Quantom Dot

Quantum Dot este o tehnologie produsă de Samsung. Samsung a adus această tehnologie pe televizoarele sale, ir acum este disponibilă și pe monitoarele produse de compania sud coreeană.
Quantum Dot oferă avantaje precum o iluminare mai bună a panourilor, culori naturale precum și eficiență energetică scăzută.

Câteva specificații pentru acest monitor
Monitorul Backlight Wled cu diagonală de 27 de inci, panel Samsung SVA, și o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Luminozitatea maximă este de 250 niți și 16.7 milioane de culori. Timpu lde răspuns este de 4 ms iar rata de refresh 72 Hz. Unghiurile de vizualizar foarte bune de 178 de grade pe orizontală și verticală
În mod cert aceste monitoare nu sunt numai destinate gaming-ului eși pto folosite de asemenea pentru office sau alte treburi. Este adevcărat că acest monitoare cu display curbat îți oferă o experiență cât mai plăcut atunci când ești concentrat intrând în pielea personajelor atunci când faci gaming. Monitoarele cu display-uri mari îți redau o imagine clară cât mai realistică.
Dacă v-a plăcut dați un share și un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

2 Thoughts to “Samsung a lansat un monitor curbat de gaming FullHD”

  1. Wow… ce tare! Nu sunt eu vreun mare gamer insa mi-ar placea mult un asemenea monitor. Din ce am citit, am inteles ca sunt friendly cu ochii utilizatorului.

    1. Adevărul e că aceste monitoare îți oferă o senzație foarte plăcută. Ai spune că faci parte din acel joc su film mai ales dacă este un monitor de dimenisuni mari.

Leave a Comment