Samsung Galaxy S8, specificaţii, preţ

Dă şi tu share articolului

Review – Samsung Galaxy S8, smartphone de top-  specificaţii, preţ

Am intrat de curând în anul 2017. Un an în care vor fi multe lansări de telefoane noi, gadgeturi, device-uri etc. În cele ce urmează vom vorbi despre mult aşteptatul Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S8, următorul flagship al celor din Coreea de Sud poate apărea pe piaţă mult mai devreme faţă de cum era stabilit iniţial.

Acest telefon din gama high-end va surprinde clientul prin cele mai noi funcţii pe care le vom detalia mai jos.
Pentru Samsung Galaxy S8 data de lansare vehiculată era pe 18 aprilie 2017. De ce va dura mai mult faţă de cum eram obişnuiţi?
Ei bine, anul acesta producătorul sud coreean a decis ca lansarea acestui telefon să fie mai târziu daotrită proceselui de testare, optimizare toate acestea în urma problemelor pe care le-a avut Samsung Galaxy Note 7 anul trecut.
În momentul de faţă, se ştie de la bun început că vor fi produse minim 10 milioane de unităţi. Cinci miliaone de telefoane vor fi produse şi asamblate în luna martie a acestui an, urmând ca ce-a de-a doua parte să fie fabricate în luna aprilie.
Conform ultimelor zvonuri, Samsung Galaxy  S8 ar putea avea funcţia Continuum, (o premieră pentru Samsung), ceea ce înseamnă că telefonul poate înlocui cu succes un desktop PC oricând.
Telefonul ar pute ave un procesor produse de compania Qualcomm Snapdragon 835 despre care se cunoaşte că va fi cel mai bun procesor al anului 2017, şi asamblat pe device-uri high-hend.
Samsung Galaxy S8 ar putea avea 8GB de memorie. Fiind primul telefon care ar stabili acest record.
Se vehiculează faptul că Samsung Galaxy S8 are pute avea în exclusivitate Stylus . Bine aceste lucruri ne fiind probate încă întrucât sunt doar zvonuri care fac înconjurul lumii.

Vorbind despre preţuri, acestea ar putea începe de la 950 de dolari în funcţie de model 64 GB sau 128 GB.

 Specificaţii Samsung Galaxy S8
 • Un ecran de 5.7  sau 6 inchi UHD Super Amoled 16 milioane de culori, evident cu protecţie Corning Gorilla Glass Display.
 • O cameră de 12 mpx cu stabilzare optică.
  Samsung
  a decis după lansarea telefonului Galaxy S5 un downsizing în cea ce
  priveşte camera video, dar în acelaşi timp îmbunătăţind-o, adăugându-i
  stabilitare optică. Stabilizarea optică este una eficientă care te ajută
  atunci când mişti mâna în timpul realizării unei fotografii sau în
  timpul filmării.
  Cu
  siguranţă că performanţa se poate obţine şi cu  cameră mai slabă din
  punct de vedere al mega pixelilor dar cu un senzor mai mare şi mai
  luminos combinat cu stabilizare optică şi digitală.
 • şi o cameră frontală de 9 mpx. Cu această cameră vei realiza selfi-uri de senzaţie.
 • Android OS, v7.0
 • 8 GB RAM
 •  Iris
  Scanner funcţie care era disponibilă pe Samsung Galaxy Note 7. Aceasta îţi scanează irisul atunci când vei
  dori să foloseşti telefonul. Este o funcţie ultra modernă care elimină posibilitatea folosirii şi deblocării telefonului de o altă persoană străină care intră în posesia telefonului dvs.
 • 4200 mAh. Bateria te va ţine fără probleme două zile de utilizare intensă.
 • Mod de economie maximă a energiei care te va ajuta atunci când rămâi fără baterie. Această funcţie este disponbilă pe foarte multe smartphone-uri indiferent gama acestora.
Dispozitivul se va vinde în două versiuni pe 64 GB şi pe 128 GB, bateria va fi de 4200 mah, şi după cum bine ştim începând cu Samsung Galaxy S6 aceasta nu se mai poate scoate, va fi incorportată în telefon.
Cu toate că mai sunt câteva luni până la momentul mult aşteptat al lansării. În lume există o mulţime de zvonuri care se dezic unele pe altele din raţiuni care le ştim cu toţii. În esenţă Samsung Galaxy S8 va fi un telefon mult mai performant din toate punctele de vedere cu un design încântător şi în mod cert va fi telefonul anului 2017.
Succesul device-ului precedent Samsung Galaxy S7 Edge i-a termeniant pe cei de la Samsung să producă acest nou dispozitiv cu ecran curbat şi un ecran UHD.
Samsung Galaxy S8 ar adopta acest model de ecran curbat pentru ambele modele ne mai existând o distincţie între acestea. Ştim cu toţii că producerea telefonelor cu ecran curbat necesită costuri mai mari faţă de telefoanele obişnuite.
Chiar diviziei de telefoane mobile a Samsung,
Dong-jin Koh, afirma faptul că odată cu trecerea timpului compania va renunţa complet la
telefoanele din gama Galaxy S cu design clasic aşa cum ne-a obişnuit până acum compania, lansând numai telefoane cu
ecran curbat.
Camera secundară a Samsung Galaxy S8, este una pentru selfie-uri, sursele vorbesc de o cameră de 9mpx.. Deasupra display-ului telefonului va mai exista o altă nouă cameră.
Această cameră re drept scop scanarea irisului. Această funcţie fabuloasă a apărut prima oară pe Samsung Galaxy Note 7.
 Samsung Galaxy S8 va fi în mod clar mai bun decât precedentele modele. Evident, vorbim de evoluţia tehnologică, va aduce o memorie ram dublă de 8 GB RAM, un procesor nou cu opt nuclee octa-core cu o frecvenţă de 3.2 Ghz, şi o baterie mult mai bună. Cu toţii ştim că atunci când vorbim de gadget-uri bateri reprezintă cea mai mare problemă fie că vorbim de telefoane, tablete, laptop-uri. Având o capacitate scăzută de a stoca energia şi fiind mereu vulnerabilă la sursele de exterior, căldură, frig. Este de aşteptat ca acest nou gadget să fie lansat cu o baterie cel puţin cu 50% mai bună decât predecesorul său Samsung Galaxy S7. Telefonul va sosi cu ultima versiune de Android 7.0.
Noul Galaxy S8 va pute avea noul USB Type-C la fel ca legendarul Note 7. De asemenea, rezistenţa la apă va fi reintrodusă cu acest model. Ştim bine că Samsung Galaxy S5 a dispus de certificatul ip67 şi nu e de mirare că cei de la Samsung îl vor reintroduce cu acest model.
Samsung se află la a 8-a generaţie de telefoane, asta ar reprezenta o evoluţie consinderabilă dacă ne referim strict la telefoanele lansate anterior în anii trecuţi.
Samsung a prezentat, în urmă cu ceva timp, noua funcție, Smart
Glow
. Ce reprezintă acesta?
Această funcţie poate fi definită ca un inel şi se găseşte în jurul camerei din spate aprinzându-se în iverse culori.
 Smart Glow nu poate fi definit ca un element estetic, poate fi foarte folositor. Acel inel se va aprinde atunci când camera din spate detectează o faţă umană (face smile detection) ajutându-ne să facem selfiuri cât mai reuşite.
Personal consider că acest telefon depăşeşte toate aşteptările. Samsung a făcut progrese masive în materie de tehnologie şi ne surprinde de fiecare dată. Samsung a introdus senzorul de amprentă încă cu modelul Samsung Galaxy S5. Vorbind de marketing, Samsung Galaxy S8 se va bate acolo sus în rândul device-urilor high end cu modele din gama concurenţilor, HTC, LG, Huawei. Se anunţa încă de pe acum o concurenţă acerbă. Cu siguranţă sper ca acest telefon să fie testat şi verificat foarte bine îanitne de a ieşi din fabrică să nu se repete istoria ca în cazul lui Note 7.
Voi reveni cu o prezentare mai amplă şi de asemenea cu părerea mea asupra acestui super smartphone când va fi lansat.

Informaţiile oficiale vor fi spuse la Mobile
World Congress
, care va avea loc între 27 februarie și 2 martie la Barcelona.

Dacă v-a plăcut rticlul lăsați un like și un share

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment