Renault Clio 2017 facelift – preţuri, motorizări, versiuni

Dă şi tu share articolului

Renault Clio 2017 facelift – preţuri, motorizări, versiuni

Renault Clio este printre modelele apreciate low cost la noi în ţară şi totodată o alnternativa puţin mai scumpă la Dacia Logan. Renault Clio a ajuns la 26 de ani de la lansarea primei generaţii de Clio.

Noul Clio a fost lansat pentru prima dată în 2013 şi a dat startul schimbărilor majore de design ce au adus profit companiei. Maşina arată foarte interesant, este o maşină aspectoasă care are succes în segment reuşit chiar să depăşească rivalul său ceva mai scump Volkswagen Polo.

Renault Clio 2017 este un facelift care s-a prefigurat în această vară  iar aceste modificări de design sunt şi pe modelele sportive RS şi RS Trophy

Chiar dacă este o maşină din gama low cost cei de la Renault s-au gândit să crească calitatea materialelor de la interior şi de asemena posibilităţile de personalizare ale autoturismului au crescut şi ele şi să nu uităm şi tehnologia cu care vine Renault Clio care este superioară cele din versiuea precedentă de Clio. Aşadar vă puteţi pepersonaliza autoturismul după cum doriţi având 3 sisteme multimedia R&GO, MediaNav  şi R-LINK de asemenea vă puteţi bucura la un preţ ceva mai mare de sistemul audio foarte bun Bose ce este echipat cu nu mai puţin de şapte difuzoare iar sunetul este unul de calitate.

Exterior
Maşina arată foarte bine, este foarte frumos desenată de francezi, având aere de maşină elegantă şi pe alocuri sportive.
Din punct de vedere estetic modificările nu sunt majore dar reuşsesc să
te surprindă are un aspect mai agresiv. Faceliftul actual aduce ca noutate o nouă grilă şi faruri cu LED pe tip de zi în forma literei iar stopuile au un fundal de negru.În spate regăsim un alt spoiler.

Renault Clio 2017 pret, Renault Clio 2017 pareri

Renalut Clio 2017 Interior
Bordul este mult mai aerisit şi arată foarte bine. Clio este dotat din start cu sistemul R&GO. Acea tabeltă este foarte utilă, ai acces la toate comenzile maşinii, climatizare, navigaţie, Radio, comutarea din modurile normal, eco în sport şi multe altele. Renault a promis ca materialele au fost îmbunătăţite cu această versiune nouă de Clio.
De această dată putem spune că francezii au făcut o treabă bună punând accent pe partea practică a interiorului maşinii. mărind ampatamentul autoturismului  La interior, spaţiul este unul bun, şi încap 5 persoane şi fără îndoială se bate acolo sus cu modelele din clasele superioare.

Clio 4 dispune de 3 motorizări diesel şi 2 pe benzină

Cei care vor dori să achiziţioneze un Renault clio trebuie să ştie că există 11 combinaţii de motoare şi transimisii însă acă vrei să te bucuri de cât mai multe opţiuni şi motoare mult mai potente trebuei să te uiţi la vârfuriel de gamă. Acolo există motorul de 1.5 litri de 110 CP şi 1.2 TCe de 120 CP. De asemena cutia automată cu dublu ambreiaj EDC este disponibilă.

Prima variantă de echipare accesibilă este Life, iar mai apo urmează nivelu Zen, Intens şi vârful de gamă GT Line.
Spre deosebire de Dacia Logan nivelul de bază Life dispuen de aer condiţionat, airbaguri laterale, frontale, cruise control, card de acces şi damaraj, lumini diurne led, Radio CD cu MP3 scaun reglabil pentru şofer şi asistenţă la plecarea în rampă.

Preţuri Renault Clio 2017

Prețurile pornesc de la 10.250 de euro cu TVA inclus pentru
versiunea de bază Life EVO, cu motor pe 1.0 sce de 75 de CP cu transmisie manuală.
Cel mai ieftin diesel, cel de 75 de
cai putere, costă 12.550 de euro în echiparea de bază Life. Pentru cei
care își doresc sportivitate, Clio RS pleacă de la 22.200 de euro, iar
Clio RS Trophy de la 24.550 de euro.
Se poate opta pentru cutia automată cu dublu ambreiaj dar numai la motoarele cele mai puternice din fiecare variantă diesel şi benzină.

Renault Clio Păreri

Concluzii
Cu siguranţă Renault Clio este una dintre cele mai importante maşini din gama Renault. O maşină complet nouă reînventată şi accesibilă clienţilor Renault Clio este o maşină elegantă şi

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment