Renault a lansat noul Kadjar în România. Cât costă noul Renault Kadjar al francezilor?

Dă şi tu share articolului


Renault Kadjar încă de când a fost lansat a fost destul de apreciat de către oameni găsind în acest of mașină spațioasă ideală atât mersul de oraș tur și pentru cele extraurban. În esență este o mașină de familie ce promite confort la interior şi un spaţiu de depozitare în portbagaj mai mult decât decent.

Design noul Renault Kadjar

Renault Kadjar are acum un stil mult mai atractiv și este mult mai confortabil decât precedenta versiune. Designerii au redesenat partea frontală și spatele noul ui Kadjar. Acest truc de design are ca scop atractivității ai aceste mașini. Dar atât grila din față bara din spate noi inserție și ornamente cromate.

Noutatea importantă o reprezintă tehnologia led blocurilor optice. De la Renault sau gândit să adopte blocuri optice cu led semnătura luminoasă sub forma literei  „C” este evidențiată prin încorporarea luminilor de semnalizare în farurile LED.

O să scriu un review complet despre această mașină o să apară săptămâna asta pentru că merită scos în evidenţă noul Kadjar.
Partea din spate a noului Kadjar dispune de indicatoare luminoase, stopurile au un design frumos și acestea înglobează lumina albă de marșarier. Luminile de ceață sunt înglobate în bara de protecție a mașinii una dizain elegant şi atractiv.

Interior Renault Kadjar

La interior noul Kadjar a venit cu îmbunătăţiri, astfel că a fost acordată o atenție sporită evoluției calității percepute. Interiorul a fost revizuit și acum este ceva mai rafinat față de versiunile precedente. Odată ce vei pune mâna pe planșa de bord vei constata că cei de la Renault au folosit în materiale ceva mai bune în care imediat îți dau acele sentimente acel Feeling de calitate.

În jurul gurilor de ventilaţie regăsim ornamente cromate. Volanul este în trei spițe, iar butoanele de acționare a geamurilor au fost și ele puțin repoziționate și au fost restilizate.
pe planșă centrală regăsim un ecran multimedia MediaNav ideal pentru tot ce ai nevoie, de la schimbarea posturilor de radio la setarile maşinii ş.a.m.d. Sistemul MediaNav a fost îmbunătăţit şi are acum o luminozitateași sensibilitate la atingere mai bună pentru o experiență cât mai plăcută.

Scaunele arată altfel au fost redesenate sunt dotate cu opțiuni de reglare pe lungime. această opțiune Uite lungimea șezutului cu până la 6 cm. în versiunile de echipare superioare poți să alegi scaun ce au în componența sa spumă cu densitate sporită. Acestea previne oboseala mai ales în cazul călătoriilor medii şi lungi și au suport lombar mai bun. Scaunele pot culisa pentru o mai bună adaptabilitate.

Motorizări Renault Kadjar

Renault Kadjar propune o nouă generație de motoare marca Renault.
poate cel mai interesant este cel de 1.3 TCE performant cu două versiuni de putere TCe140 GPF (240Nm la 1600 rpm) și TCe 159 GPF (260 Nm la 1750 rpm), ambele disponibile cu o cutie manuală sau cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC şi o transmisie de tipul 4×2.
Aceste motoare sunt de generație nouă și oferă mare grație turbinei de care dispun fiind motoare turbo.

Versiunile diesel ale lui kadjar sunt și rele ce pot fi configurate în de echipare LIFE; ZEN şi INTENS.
Două motoare care sunt disponibile pe noul Kadjar sunt eficiente și au un sistem selectiv de reducere catalitică. După mulți specialiști această tehnologie reduce emisiile poluante este cel mai eficient sistem de post tratare a oxizilor de azot.

Propulsorul de 1.5 Blue dCi 116, disponibil cu o cutie de viteze manuală dar este echipat cu opțiunea “overboost`. Astfel că atunci când vei avea nevoie de putere mult mai mare creșterea temporară cupluri suplimentară își va face simțită prezența nu vei putea să faci o depășire sau să pleci din rampă fără probleme grație overboostului.

Versiunea de echipare de top dispune de cutie de viteze manuală și o transmisie 4 x 4 o putere mai mare cu 20 de cai putere față de modelul precedent.

Prețuri Renault Kadjar

Să discutăm și despre prețurile acestui crossover interesant.
Pentru versiunea de echipare live prețul este de 18 mii șase sute de euro și în acest preț vei bucura de propulsorul TCE 140 GPF .

Versiunea ZEN vine cu un preț de pornire de 20.200 de euro și acesta crește până la 22 250 de motorizare și cutia de viteze.
pentru versiunea intens va trebui să scoți din buzunar 23.450 de euro și astfel vei avea motorul TC 140 gpf.

Pentru versiunile diesel prețurile încep de la 20.000 de euro astfel că cel mai ieftin diesel pe care îl poți cumpăra este cel din versiunea LIFE și motorul Blue dCi 116 la prețul de 200.50 de euro.
Iar cel mai scump diesel este la un preț de 25.000 550 de euro.

Mai multe detalii despre această mașină veți vedea în revew-ul care va apărea.
Dați și voi un share și un like articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment