Probabil cel mai ieftin Samsung din 2022 lansat in Europa, nu si in Romania

Dă şi tu share articolului

Noul Samsung Galaxy A04s face furori în prezent în țările nordice, unde este listat oficial, deși nu suntem încă siguri de prețul său exact.
Acest smartphone ar putea costa în jur de 170 de euro, ceea ce este destul de rezonabil pentru un dispozitiv de la această marcă.

Este probabil cel mai puțin scump produs Samsung introdus în 2022.
Cu un senzor principal de 50 MP și Android 12 care funcționează pe un dispozitiv cu buget redus, îi putem acorda cel puțin un 10 în aceste categorii.
Cu toate acestea, trebuie să menționăm că este un smartphone mai puțin scump.

Procesorul Samsung Exynos 850 echipează Galaxy A04s, care este disponibil cu 3GB RAM și 32GB ROM, precum și cu 4GB RAM (64 sau 128GB ROM).
Acest chipset, pe care îl cunoaștem deja de la dispozitive precum M13, A13 sau chiar Galaxy A21s, nu este foarte performant.

Simplu și dezordonat în ceea ce privește designul, fără prea multă atenție acordată esteticii.
Cât se poate de tradițional, acest dispozitiv are trei camere principale separate, un conector audio, un senzor de amprentă pe lateral și o construcție din plastic.

Deși ecranul este identic cu cel de pe Galaxy A03s, există o rată de reîmprospătare de 90Hz, ceea ce este atât semnificativ, cât și plăcut.
LCD PLS în formă de picătură de apă, cu o diagonală de 6,5 inci, o rezoluție de 720 x 1600 pixeli și o cameră selfie de 5MP.

Un senzor principal de 50MP, 2MP+2MP, o baterie de 5000 mAh, NFC, jack audio, conectivitate 4G, înregistrare până la FHD/30fps, conectivitate dualSIM, USB Type-C și o grosime de 9,1 mm sunt de asemenea incluse în lista de caracteristici.
Samsung Galaxy A04s costă aproximativ 170 de euro, iar România ar putea să-l primească în această toamnă.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment