OPPO lansează noul model de smartphone Reno8 5G în România

Dă şi tu share articolului

Noul smartphone Reno8 5G de la OPPO va fi pus în vânzare în România la sfârșitul lunii octombrie, ca parte a unui pachet special care include și căștile OPPO Enco Air.

În noul Reno8 5G sunt incluse două camere foto de la Sony, printre care se numără senzorul IMX766 de 50MP pentru performanțe de top și senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care le permite utilizatorilor să realizeze selfie-uri mai clare în condiții de lumină slabă.

Smartphone-ul are un design unibody elegant, care unifică capacul din spate și modulul camerei foto.
Reno8 5G vine cu OPPO Glow, care îi conferă un gradient atrăgător și respinge amprentele digitale, și este oferit în opțiunile de culoare Shimmer Gold și Shimmer Black.

Un ecran AMOLED cu rată mare de reîmprospătare, un procesor MediaTek Dimensity 1300 și un sistem de răcire cu lichid Super-Conductive Vapor Chamber (VC) sunt toate incluse în Reno8 5G pentru o performanță îmbunătățită.

Chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă – mai mult decât dublul mediei de 800 de cicluri din industrie – dispozitivele din seria Reno8 încă mai păstrează până la 80% din capacitatea inițială a bateriei, datorită revoluționarului Battery Health Engine.

Despre OPPO
Principalul producător global de dispozitive inteligente este OPPO.
De la introducerea smartphone-ului său de debut, “Smiley Face”, în 2008, OPPO a căutat neîncetat fuziunea ideală între tehnologia de ultimă oră și designul plăcut din punct de vedere estetic.
Seriile Find X și Reno sunt cele două cele mai populare gadgeturi inteligente de pe piață în acest moment de la OPPO.
Pe lângă smartphone-uri, OPPO pune la dispoziția utilizatorilor săi și servicii online precum OPPO Cloud și OPPO+ și sistemul de operare ColorOS.
Cu peste 40.000 de angajați care lucrează pentru a îmbunătăți viața consumatorilor din întreaga lume, OPPO este prezent în peste 50 de țări și regiuni.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment