Noul Opel Insignia 2017 – eleganţă sportivă – dotări, motorizări, preţuri, păreri

Dă şi tu share articolului

Noul Opel Insignia 2017 – eleganţă sportivă – dotări, motorizări, preţuri, păreri

Modelul sa bucurat de un succes deplin de la lansarea acestui model mai precis în 2009 a fost foarte bine primită de foarte multe persoane. Insignia este succesorul modelului precedent opel Vectra.

Opel Insignia a trecut prin câteva face lifturi în cei 7 ani de când a fost lansat. Opel Insignia 2017 este o mașină cu un design foarte frumos, ce se aseamana cu noua mazda6 su dispune de blocuri optice redesenate precum și stopuri noi ce arată senzaţional. La 8 ani de la lansare insignia postări de Senat privind un nou Facelift. Și cu siguranță Insignia este o bună alternativă de luat în seamă pentru acele persoane care doresc să caute o mașină foarte bună de clasă medie, un Sedan veritabil intr-o nișă de preț bună

Fiind un Sedan de clasa medie avand o tinuta de drum una foarte bună și aș putea spune mai mult decât confortabilă indiferent că vei opta pentru varianta cu cutie automată sau manuală.
Opel Insignia are ca și concurenții direcți Volkswagen Passat, Mazda 6, Skoda Superb, ford Mondeo, Renault Talisman, SEAT Toledo.
Vorbim despre interior opel a reușit să îmbunătățească mașinile sale cu noi sisteme tehnice și noi motorizări țin pasul cu concurența.

Chiar dacă Opel Insignia este o mașină de clasă medie are ambiții peste medie şi astea vom vedea în cele ce urmează.

Variantele de echipare superioare îți oferă tot confortul necesar Iar am putea spune cu alte cuvinte ca această mașină este una Premium. Se pot opta diverse tipuri de tapițerii și foarte multe dotări suplimentare care Opel Insignia un sedan Premium.

Tehnologii
Din punct de vedere al tehnologiilor noul Opel Insignia Vine cu o serie de tehnologii revoluționare care înainte erau disponibile numai pe modelele Premium și luxury.
– noul Opel Insignia știe să mențină distanța de siguranță. Este practic una tempomat adaptive sa conduci mult mai relaxat mai ales la viteze oraș fii cea de oraș reduse cum ar fi cea de oraș. Este capabil să țină distanța de siguranță față de autovehiculul care îl precedă.
– semnale și sisteme active de siguranță ale acestui nou model au în vedere alertă privind unghiul mort din lateral precum și avertizarea pentru schimbarea benzii și nu în ultimul rând avertizare la părăsirea benzii de ce circulație.
– și după cum spune și Opel o altă tehnologie nouă pe acest model de Opel Insignia 2017 între prezintă siguranță Polivalentă camera frontală Opel Eye permite funcționarea a asistentului pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere precum și o avertizare privind Coliziunea frontală și frânarea de Urgență dar și funcția de indicare a distanței de urmărire.
– sistemul de faruri adaptive Plus îți oferă o vizibilitate optimă pe timp de noapte iar sistemul AFL reglează fasciculul farurilor Bi-Xenon în funcție de condițiile de trafic.
Acestea sunt câteva dintre principalele tehnologii ce se regăsesc pe acest nou model pentru 22.000 de euro.

Motorizări
Motorizări Opel Insignia este disponibil atât pe diesel cât și pe benzină motoarele Diesel sunt Ultra silențioase kw (120 CP) si 100 kw (136 CP) . Ele au o funcționare uniformă și sunt eficiente.
Modelul Insignia dispune atât de motorul diesel 1.6 DTJ ecoFLEX Start/Stop de 126 CP dar şi de 136 CP şi cutia manuală în 6 rapoarte cât şi de 1.8 sau 1.4 de 140 CP benzină conectat la cutia manuală cu 6-viteze
Ce este de menţionat, faptul că nu există transmisie automată pe modelul de bază oferit de Opel. Transmisiile automate se regăsesc de la modelul Active în sus.
Modelul Edition
Pe această variante de echipare sunt disponibile 3 versiuni pe benzină de 1.4, 1.6 şi 1.8.  Cei care vor dori o transmisie automată o pot avea pentru acest motor B 1.6 SHL, 125 kW / 170 CP, 6-viteze.
 Pentru versiunile diesel puteţi opta pentru preţul de 28.000 de euro pentru unul din cele două motoare B 2.0
DTH, 125 kW / de 170 CP  şi B 2.0 DTH, 125 kW / de 170 CP  AWD între
25.000 şi 28.000 de euro.
De asemenea pentru cei care vor un consum şi mai mic pot alege motorul de 1.6 l de
100 kW / de 136 CP, şi cutie de viteze automată în 6 rapoarte la preţul
de 24.500 de euro.
Modelul Cosmo
Şi după cum bine ne aşteptăm modelul Cosmo vine cu nenumărate transmisii automate şi manuale dar evident la preţuri mult mai mari. Lista poate fi găsită aici.

Variante de echipare
Echiparea Insignia
Opel pune la dispoziția clienților cinci variante de echipare.
Prima varianta de echipare pornește de la 19.050 de euro. Aceasta varianta de echipare cuprinde sisteme audio și de informare cu afișaj central Standard pentru radio 300 color base.
CD player cu mp3, informații privind starea autovehiculului și un sistem de 6 difuzoare Premium.
Tipuri de vedere al dotărilor la interior diferende modelul ales Opel Insignia dispune de aer condiționat, însă pe acest model aerul condiționat este cu reglaj manual. Aprindere automată a farurilor, coloana de direcție reglabilă pe înălțime și adâncime, geamuri electrice șofer și pasager.
La exterior cuprind faruri cu halogen faruri reglabile pe înălțime manual lămpi de ceață etc.
Echiparea Edition
Vorbind de echipare Edition, aceasta pornește de la 20 430 euro și copiii de afișaj centrală standard informații privind starea autovehiculului sistem cu 6 difuzoare Premium, Communication Equip Mobile Internet Connectivity Standard pentru:
Opel OnStar, asistentul personal de servicii și conectivitateiar dotările de interior, aprindere automată a farurilor, Climatizare electronică.Acestea sunt principalele dotări toate se regăsesc pe site-ul oficial
Echiparea Cosmo
Echiparea Activ
Echiparea OPC

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment