Nouă aplicaţie de plată online la STB, în locul BPay, 24Pay

Dă şi tu share articolului

În urma încheierii proiectului de testare a aplicației mobile BPay, Societatea de Transport București (STB) a declarat că utilizatorii vor începe de miercuri să beneficieze de o nouă aplicație de plată online.

Potrivit unui comunicat de presă al STB, 24Pay este un nou software mobil care vă permite să vă folosiți telefonul pentru a plăti călătoriile prin înscrierea cardului bancar.
Tehnologia utilizată de Mastercard și Visa garantează securitatea tranzacțiilor.

“În loc să fie nevoiți să se deplaseze la centrele de vânzări, ne propunem să dezvoltăm soluții alternative de plată a călătoriilor, astfel încât utilizatorii noștri să poată beneficia de modalități rapide și sigure de a rezerva călătorii în orice moment al zilei.
Progresul tehnologiei ne crește capacitatea de a inova și ne oferă șansa de a urmări tendințele emergente în domeniul plăților digitale “, a declarat Adrian Criț, CEO al STB SA.

Aplicația poate fi descărcată direct și gratuit din Google Play, App Store, App Gallery sau prin scanarea codului QR afișat în mijloacele de transport în comun.

Utilizatorii care au bilete achiziționate prin intermediul aplicației BPay le vor putea folosi până la data expirării, potrivit STB.
După această dată, doar aplicația 24Pay va putea fi folosită pentru a plăti călătoria.

În plus, STB SA pune la dispoziția clienților opțiuni de plată suplimentare, inclusiv posibilitatea de a reîncărca online cardurile de călătorie nominale, de a trimite plăți prin SMS și de a plăti cu un card bancar contactless chiar la validator.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment